Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaaaaa

nie wyobrazam sobie ze któraś z was nie ma bidetu w łazience!

Polecane posty

Gość tez sie zgadzam z normalnie

Gość aleeeeeee
moj seksuolog mowi ze nie wyobraza sobie ze kobieta nie podmyje sie po kazdej kupie bo przeciez papier nie zalatwia nic bo i tak kal przylega do włosow intymnych.

Gość bez przesadyzmu
ludzie nie pierdolcie, że się tak ciągle tylko myjecie...jakby tak było to nie byłoby tyle brudasów na świecie...

ale macie problem niech każda dama , która chce mieć bidet , bądż uważa , że nie wypada go nie mieć postawi w łazience michę i krocze podmyje bez rozbierania wszystkie takie czyścichy , ale wirtualnie , a jak wejda do sklepu czy to młoda , czy to stara to capią na odległość moczem , perfumami i potem z całego tygodnia . Nie dalej jak dzisiaj ze sklepu musiałam wyjść bo młoda wystrojona , wyperfumowana, a spod pachy i dupy same konwalieP:):):)

Gość bez przesadyzmu
to trzeba golić te wlochy!!!!!!!!!! łeee

Gość bez przesadyzmu
po co chodzisz do seksuologa??? to chyba jakiś pojeb

jak włosy intymne sa wygolone to nic nie przywiera a wracajac do tematu to ja bidetu nie posiadam a jak chcę się podmyć to wystarcza mi prysznic :P pozatym zmień gina bo gościu nie wie co mówi i już się nie dziwie skąd tyle tematów na kafeterii o grzybicy :O co oczywiście nie znaczy, ze się nie podmywam ale w pracy i na uczelni tego nie robię bo nie mam jak :O jak jestem w domu to i owszem ale tez bez przesady bo sikam dosyć często i chyba bym oszalała jakbym miała pół dnia pod prysznicem przesiedzieć aha i dodam jeszcze, że NIGDY nie miałam grzybicy ani nawet stanu zapalnego mimo, że nie podmywam się za każdym razem :P heh pierwszy czarny nick się chyba wypowiedział :P

Gość o mamusiu
trzeba być głupią gęsią żeby tak ślepo wierzyć lekarzowi, współczuję!

Gość ODPOWIEDŹ
Brak bidetu w jakiś lokalach można załatwić w prosty sposób... Trzeba nosić go z sobą... Wprowadzimy nową modę pod hasłem : KAżDA KOBIETA MA BIDETA KAżDA PO KOPIE CZY SIKU UMYJE CIPKę W CIEPłYM KRANIKU.. O qśwa - jaki glupi temat

Gość ALALAAAA
sorki lasencje ale ja sikam ze smiechu :)a nie mam bidetu..i co teraz??

co za porabany topik. rownie dobrze mozna rzucic temat: \"nie wyobrazam sobie ze ktoras z was nie ma ekspresu do kawy w kuchni\" i jednoczesnie zalozyc ze ten kto nie ma ekspresu to nie pija kawy. ludzie zeby dbac o higiene nie potrzeba bidetu.

Gość weź się lecz
dziewczyny, ale przecież chusteczki do higieny intymnej zawsze można nosić przy sobie w razie, gdy zachce się kupkę poza domem ja tam zawsze noszę je przy sobie:) no chyba, że Twój ginekolog ma inną teroię na ten temat, hmm???

Gość to nawet nie smieszne
grauluje pomysłu - uwaga przyciągnieta :) kolezanka poznala znaczenie slowa bidet i juz zalozyła topik

Gość buahahahahahahaha

mozliwe tez, ze ginekolog ma luzne stolce i niestety wtedy pupe trzeba umyc natychmiast po oddaniu zeby nie zafajdac gatek :D:D:D

Gość Tigra.
A ja bym się brzydziła podmyć w takim bidecie, jakbym pomyślała, że ktoś przede mną sobie tam dupę z kupy szorował, to normalnie łeee.... To nie wystarczy już prysznic?

Gość weź się lecz
no moze, może... lody automatu no, no... chodzić potem z takim brudnym dupskiem:O a na gaciach pewnie rdza, której nie da się sprać:D może ginekolog poleca też wyrzucać bieliznę po kazdym jednorazowym użyciu???

Gość ciekawska ziuta
Nie no, ja sikam co 15 minut, jakbym sie miala myc po kazdym sikaniu to bym spedzila polowe zycia w lazience :P Powiedzmy, ze funduje sobie urynoterapie, hehe, no chyba od paru kropelek moczu nie dostane zakazenia ani grzyba?

Gość ja mialam wiele lat bidet
i po ostatnim remoncie zlikwidowalam,mnie sie na to potwornie niewygodnie przesiadlao,potem kapało na podłoge.. Zalozylam sobie przy klopie bidette ( taka raczke - prysznic), o wiele wygodniejsze, bo nie wstajesz z klopa tylko od razu sie podmywasz. Bidet byl wygodny tylko do mycia nóg.

Gość Nie musze
Sory ale ja nie mam wlosow na dupie, papier zupelnie wystarcza, ale od 3 lat myje tylek po kupsku, bo nie stac mnie na miekki papier a ten zwykly jest szorstki i zbut brutalny dla mojej delikatnej pupci, rowka, dziurki w dupie, nazwijcie to jak chcecie a bidet - niepotrzebny, siadam na wannie i zalatwione

Gość Nie musze
Chusteczki sa fantastyczne, ja kupuje te dla bobasow, duzo ich i tanie, wystarczaja na ho ho

Gość Nie musze
A na dobranoc napisze ze kulam ze śmiechu, macie zajebiste poczucie humoru, dziewczyny :D

to musisz mieć wielkie problemy z wyobraźnią, bo jakieś 95% ludzi nie ma bidetu w domu

Gość anita24
Hej ja mam bidet i jest bardzo przydatny też sobie nie wyobrarzam że można go nie mieć zgadzam się z autorką tematu w 100%

Gość klaudiaaaaa
i mam racje!!!!!!

Gość bo jedna osoba podziela twoje
zdanie????????????????? GRATULUJĘ... wiesz czego:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość winogrona są potwornie
Ja mam bidet, ale i tak na ścianie znalazłam dziś dwa ślimaki :o