Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kumata

tylko się nie śmiejcie - kiedy są dni płodne?

Polecane posty

Gość Kumata

Brałam od zawsze tabsy, teraz odstawiłam i chcę wiedzieć, jakie są "naturalne" objawy płodnośći. ŚWiem, że 14dni prze końcem cyklu, ale: śluz płodny - gęsty i przeźroczysty, taki ciągnący, a taki biały i grudkowaty jest niepłodny? I a propos bóli owulacyjnych, to macie je przed i w trakcie owulacji, czy tylko są w trakcie? jak to jest?

Płodny to taki przeźroczysty jak białko z jajka a niepłodny to gęsty białawy.

Gość a ja mam czasem gile zielone
to są dni płodne czy nie? W ogóle mam śluz w nosie tylko jesienią - czy to znaczy, że jestem bezpłodna?? :-(

Gość baardzo
baardzo śmieszne

Gość a jak ja mam nieregularny okre
s, co np. 30-40 dni, kilka razy w ogóle nie miałam np. pół roku?:O Bo brałam juz hormony, w związku z pewnymi problememi, a nie chcę ich brać teraz. Z kolei nie chcę zajść w ciążę i odmawiam seksu mojemu chłopakowi, bo się zwyczajnie boję. Nie chcę dziecka- nigdy. A seks będę chyba upraiwać dopiero z tabsami, prezerwatywą i w oddzielnych pokojach, jak tak dalej pójdzie:o Czy owulacja ZAWSZE jest dopiero 14 dni przed okresem? Nie ma innej możliwości? Czyli jak np. wiem, ze nie będę miała cyklu krótszego niż 25 dni, bo to mi się nigdy w ciągu 10 lat nie zdarzyło, to kiedy mogę uprawiac seks? Tylko przez pierwszy tydzień cyklu?

Gość kusik
ponad pol tora roku kocham sie z chlopakiem i nie umiem zajsc w ciaze co moze byc tego przyczyna

Przyczyn może być wiele. Należy zacząć od lekarza i przedstawieniu mu problemu. Da skierowanie na badanie nasienia i zależnie od wyników będzie albo leczenie albo dalsze diagnozy, z tym, że badania już u Ciebie/

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl