Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden mądry facet

CZY SĄ jeszcze gdzies kobiety które nie golą sobie muszelek??

Polecane posty

Gość waniliowa malina
A tak,i nie jestem facetem!!! Jak komus sie nie podoba to niech sie zajmie soba zamisat naskakiwac na inne.Słabo mi sie robi jak czytam ostatnie wiadomosci - są poprostu ŻENUJĄCE

Gość sdads
facet który woli całkiem wygolone to kryptopedofil

Gość aleiesa
ale cię zjechały chłopie i nie bez powodu

Gość muszelka...
Nie chcę być łysa !!! 😭

Gość waniliowa malina
Sory ale to nie temat o facetach tylko o kobietach! Puknijcie sie w glowe baby:D A jak sie nazywa kobieta ktora nie ma faceta (bo nie mysli o tym teraz) a goli bo jej wygodniej ? Bo jak jest okresik to jest czysciej , na basenie majty nie sa wypchane , albo ma problemy hormonalne i musi golic: P??? Radze wam dobrze walnac sie mlotem w glowe a jak nie pomorze to raz jeszcze!

Gość muszelka...
Ja chcę warkoczyki. :)

Gość waniliowa malina
a fak nie doczytalam ze watek zalozyl facet:D :D :D cuz pogladow swoich i tak nie zmienie ale dodam ze gdyby facet mi KAZAL zgolic bo ma taki kaprys to bym mu przylozyla chyba. jak cos robie to robie dla siebie. jeden kiedys chcial zebym obciela wlosy ,pomalowala paznokcie na czerwono:D :D :D zrobilam tak ale jak juz z nim zerwalam - zrobilam to bo sama chcialam hehe

Gość awasawa
Ileż tu teoretyzowania, dorabiania ideologii i innych cudów. Z wygoloną czuję się jakbym był pedofilem. Natychmiast podniecenie opada. Natura jest naturą - co naturalne to naturalne. A ile pryjemności w bawieniu się paluszkami taka fryzurką!!! Biorę tylko naturalne a nie plastikowe cipki stylizowane na nieletnie.

Gość popieram opinię przedmówcy

Gość kto co lubi
A KOGO OBCHODZI WASZE ZDANIE?????? Te które golą robią to bo lubią a nie żeby was zachęcić lub zniechęcic!!! Boze ale faceci prymitywnie mysla hahaha :D :D :D :D :D :D

Gość kto co lubi
a jak sobie chlopie zrobisz tatoo to dlatego że kobita cie zmusila czy dlatego że sam chciałeś? to jest na tej samej zasadzie.

Gość do wiochmena
wiesz dlaczego w mieście jest tyle buraków? Bo do nas ze wsi przyjeżdżają. I śmierdzą, bo im na mydło szkoda kasy wydawać.

Gość reno59
Na ten temat można było by bez końca dyskutować co jest bardziej zdrowe czy nie.Kiedyś gdy jakaś dziewczyna była w jakimś stopniu wygolona,podejrzewało się ją,że ma wszy łonowe i dlatego się wygoliła. Dzisiejsze dziewczyny golą sobie wszystko co zarasta dla świętego spokoju by nikt im nie prawił dziwnych docinek.Uważam to za rodzaj mody bo z higieną nie ma to nic wspólnego.