Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monica2323

czy ona wg was jest gruba?

Polecane posty

Gość nie wiem tego
ja jestem mala filigranowa i nie mam cyca jestem plaska i uwazam ze belluci jest piekna i zmyslowa i ma super cialo i twqrz i jest chodzaca pieknoscia

Gość Sopel op
chyba jeszcze grubych ludzi nei widzieliscie...

Gość nie podoba mi się
Absolutnie nie jest gruba, ma nadwagę jest kobieca, ale gruba nie jest.Dla mnie Belluci nigdy nie była i nie będzie ideałem kobiecego piękna. Piękna, to ona jest na tej fotce: http://i44.photobucket.com/albums/f8/ennuiescapist/Personal/Monica_Belluci_Black.jpg ale przecież z góry wiadomo, że ta fotka została zretuszowana, inne oświetlenie, na przypadkowych fotkach Belluci wygląda całkiem przeciętnie, tak samo w filmach- normalna, niczym nie wyróżniająca się kobieta. Nie uważam się za piękność, ale wolę wyglądać tak jak wyglądam, a z Belluci na pewno bym się nie zamieniła. Mój ideał kobiecego piękna, to modelka Adriana Lima: http://www.kmmod.net/alima/misc/original/misc18.jpg

Bellucci wcale nie jest gruba. Jest kobieca i ma przepiękną twarz. Obejrzyjcie sobie \"Nieodwracalne\". Tam biega nago i sobie sami będziecie mogli zobaczyć, że nie jest gruba, tylko kobieca. Nie ma celulitu, ma gładzutką skórę i ładne piersi... Gdybym wyglądała, jak ona, to chyba bym nago po ulicach chodziła ;)

Gość gdzie Lima a gdzie Belluci
co to za porównanie??? przecież Adriana Lima ma dopiero 25 lat! (12.06.1981), a Belluci jest dojrzała kobietą 42-letnią (30.09.1964)

Gość gdzie Lima a gdzie Belluci
to praktycznie porównanie MATKI do CÓRKI, które jest zupełnym nonsensem

Gość ewewrwe
Porcelanowa Anżelina----> zgadzam się z Tobą w 100%...z takim ciałem również chodziłabym nago non stop. Piękna, seksowna i zmysłowa kobieta...piękne proporcje ciała... Liszowska również ładna ale nie ma takich pięknych piersi...nie jest tak harmonijnie zbudowana:O

No własnie u niej najbardziej zjawiskowa jest ta harmonijna budowa. Idealne proporcje. No i oczywiście twarz... A to, że na niektórych zdjęciach wygląda gorzej to chyba oczywiste... Czy każda z was na każdym zdjęciu wygląda idealnie?? Napewno nie... Przecież ona też jest człowiekiem i też ma czasem gorsze dni, czasem zrobi głupią minę i to jest oczywiste. I rozwala mnie przytaczanie zdjęć na których ma o kilka kilogramów więcej niż zwykle i uzasadnianie tym samym, że jest gruba... To tak samo, jakby znaleźć jakieś Wasze zdjęcie, na którym np. macie jakiegoś pryszcza i wmawiać wszystkim naokoło, że jesteście obleśnie zapryszczone, bo akurat na tym zdjęciu macie pryszcza..

Gość RFEG
jest bosko piekna a figure ma IDEALNĄ!!!!