Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęsknię za miłością

NIKT MNIE NIE CHCE...

Polecane posty

Gość tęsknię za miłością

Nie mam szczęścia w miłości... i co z tego, że jestem ciepłą, uczuciową osobą, że pragnę kochać i być kochana. Nie uznaję zdrady, nie lubię dyskotek, nie palę, nie piję, nie przeklinam i nie należę do "tych" laseczek. Jestem zupełnie przeciętną osobą. Dla mnie miłość to zaufanie, oddanie, szczerość, poczucie bliskości, ciepło... hmmm.. niby to takie proste, a jednocześnie tak BARDZO nieosiągalne...

Gość huncwot....
dlaczego Cie nie chcą?

Gość ulibuli
a może uczucia szukasz w złym otoczeniu??? tzn jesteś wśród ludzi dla ktorych miłość to wcale nie zaufanie, szczerosć, oddanie itp bo wiem ze swojego doświdczenia ze czasami szuak sie nie w ty mkręgu co trzeba...ze mna tak było jak była m szkole średniej - chciałm należeć do tych przebojowych a charakterm nalezałm do tych spokojniejszych;) a teraz? teraz mam męża;) inny krąg ludzi..no mozę tez itroche szczęścia...;) głwa do góry! na wszystko w życiu czas przychodzi!

Gość mnie też nie chcą
bo jak słyszą hasło psychologia, rozwój wewnętrzny, psychoterapi to wieją az sie kurzy! ahahha

Gość ulibuli
i jeszcze jedno: nie warto szukać na siłę! tak naprawdę w ogóle najlepiej to nie szukać a samo (alo raczej sam) sie znajdzie...powaznie...ja dopiero jak wziełam na luz to poznałam mojego meża i tak jakosdobrze sie zgralismy;) czasmi trzeba odpuscić, czas na wszystko nadejdzie, i nie mozna na siłe szukać!! ile masz lat???

Gość ulibuli
rozumeim twoje uczucia..wiem ze mozan mieć doła jak wokół ludzie maja pracy a ty nie...ale powtarzam: czasem trzeba odpuscić;)

Gość ulibuli
maja pary a nie "pracy" zjadąlm literke w ostatnim

Gość tęsknię za miłością
Co do wieku to na pewno jestem starsza niz wiele piszących tutaj osób. Osoby w moim wieku już dawno mają rodziny, dzieci... Mi jakoś się nie ułożyło. Nie mam pojęcia dlaczego. Może dlatego, że ja potrzebuję więcej czasu by kogoś poznać, polubić, dać się oswoić... by potem zaiskrzyło... i nie szukam za na siłę, ja po prostu tęsknię za miłością. Teraz to jeszcze bardziej boli, bo ostatnio facet, który mnie oswoił, walczył o uczucie, stwierdził, że nic z tego nie będzie. Wiem, po prostu po spotkaniu w realu najzwyczajniej nie spodobalam się. Tak bywa. On miał najwyraźniej inne oczekiwania. okropnie się z tym czuję...

Jezeli raz nie wyszlo to nastepnym z pewnoscia trafisz na kogos odpowiedniego, wazne ze sie odwazylas pojsc na to spotkanie.

Gość misiatygrysia
tęsknię za miloscią--->nie przejmuj się, babki, ktore mają tzw.powodzenie tez nie zawsze sa z tym szczesliwe