Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 misiatygrysia

pogada kto艣?

Polecane posty

Go艣膰 misiatygrysia

馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tyryska
ja z checi膮 ale o czym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tygrys jewropy
pogadam jezykiem milosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
no zastanawiam si臋 na przyklad jak to jest, ze mi tak lewituj膮 obowi膮zki-zawsze jest cos do zrobienia. Jak zachowa膰 r贸wnowag臋 i nei dosta膰 bzika? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
motylu we wlosach ja to juz tylko rzucam na kup臋 po zdj臋ciu ze sznurka :D Jakbym ja to miala skladac eszcze to bym dostala jakiejs wiekszej frustracji:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
tygrys jewropy----> j臋zyk mi艂o艣ci to dla mnie ze strony faceta pomoc przy czym艣 , wi臋c wiesz....:P YYyy...i znow kurcze wody nie przynios艂am...zawsze co艣馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
motyl.... -->a co robisz zeby si臋 odstresowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
ostatnio odsypiam...mam takie obowi膮zki, 偶e sen po pachn膮cej k膮pieli sluzy mi chyba najlepiej. Poza tym zaraz przyjdzie pora, ze b臋de si臋 czu膰 bardzo samotnie - mam takie fazy wieczorami, choc mieszkam z rodzin膮. Ja juz za stara jestem na mieszkanie z rodzin膮, powinnam mieszkac ze znajomymi albo facetem;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
mam 5 lat mniej...tylko zawsze mialam takich znajomych do d... - najpierw babiniec na studiach, na kolejnyach i kolejnyach studiach - znow kazdy zjety prac膮 i zarabianiem na siebie i te studia..ech (bylam na trzech uczelniach, tylko ta druga nie wypalila- nie poradzilam sobie finansowo i czasowo)

Udost臋pnij ten post

w dzisiejszych czasach trudno o prawdziwych przyjaci贸艂 ja mam jedn膮 przyjaci贸艂ke znamy si臋 ju偶 20 lat na dobre i na z艂e a jaki艣 czas temu pozna艂am na czateri fajn膮 dziewuche zaprzyjazni艂y艣my si臋 mieszkamy 150 km od siebie ale czasami si臋 odwiedzamy ale 偶ycie p艂ata figle ju偶 wkr贸tce j膮 strac臋 niestety umiera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
choruje na co艣 powa偶nego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
z medycyn膮 nigdy nie wiadomo, ale nie jestem lekarzem wi臋c si臋 nie znam. A dzieciaki w ajkim wieku, jesli mozna spytac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
"Znane s膮 tak偶e przypadki samoistnego ust臋powania potwierdzonych histologicznie przerzut贸w"http://www.resmedica.pl/zdart7995.html Tak, pozna艂am kilka os贸b i s膮 to naprawd臋 fajne znajomo艣ci z tym, ze tez na odleg艂o艣膰, bardzo mi te kilka os贸b doda艂o otuchy w czasie gdy obok nie mialam jak jej uzyska膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
sama Warszawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiatygrysia
co艣 si臋 chyba popsul ten topik...halllo

Udost臋pnij ten post