Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiatygrysia

pogada ktoś?

Polecane posty

Gość misiatygrysia

😭

Gość tyryska
ja z checią ale o czym

Gość tygrys jewropy
pogadam jezykiem milosci

Gość misiatygrysia
no zastanawiam się na przyklad jak to jest, ze mi tak lewitują obowiązki-zawsze jest cos do zrobienia. Jak zachować równowagę i nei dostać bzika? :o

Gość misiatygrysia
motylu we wlosach ja to juz tylko rzucam na kupę po zdjęciu ze sznurka :D Jakbym ja to miala skladac eszcze to bym dostala jakiejs wiekszej frustracji:o

Gość misiatygrysia
tygrys jewropy----> język miłości to dla mnie ze strony faceta pomoc przy czymś , więc wiesz....:P YYyy...i znow kurcze wody nie przyniosłam...zawsze coś😠

Gość misiatygrysia
motyl.... -->a co robisz zeby się odstresować?

Gość misiatygrysia
ostatnio odsypiam...mam takie obowiązki, że sen po pachnącej kąpieli sluzy mi chyba najlepiej. Poza tym zaraz przyjdzie pora, ze będe się czuć bardzo samotnie - mam takie fazy wieczorami, choc mieszkam z rodziną. Ja juz za stara jestem na mieszkanie z rodziną, powinnam mieszkac ze znajomymi albo facetem;(

Gość misiatygrysia
mam 5 lat mniej...tylko zawsze mialam takich znajomych do d... - najpierw babiniec na studiach, na kolejnyach i kolejnyach studiach - znow kazdy zjety pracą i zarabianiem na siebie i te studia..ech (bylam na trzech uczelniach, tylko ta druga nie wypalila- nie poradzilam sobie finansowo i czasowo)

w dzisiejszych czasach trudno o prawdziwych przyjaciół ja mam jedną przyjaciółke znamy się już 20 lat na dobre i na złe a jakiś czas temu poznałam na czateri fajną dziewuche zaprzyjazniłyśmy się mieszkamy 150 km od siebie ale czasami się odwiedzamy ale życie płata figle już wkrótce ją stracę niestety umiera

Gość misiatygrysia
choruje na coś poważnego?

Gość misiatygrysia
z medycyną nigdy nie wiadomo, ale nie jestem lekarzem więc się nie znam. A dzieciaki w ajkim wieku, jesli mozna spytac?

Gość misiatygrysia
"Znane są także przypadki samoistnego ustępowania potwierdzonych histologicznie przerzutów"http://www.resmedica.pl/zdart7995.html Tak, poznałam kilka osób i są to naprawdę fajne znajomości z tym, ze tez na odległość, bardzo mi te kilka osób dodało otuchy w czasie gdy obok nie mialam jak jej uzyskać.

Gość misiatygrysia
sama Warszawa

Gość misiatygrysia
coś się chyba popsul ten topik...halllo