Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehehehehhehehehe

Wierszyk o WC w PKP

Polecane posty

Gość hehehehehehehhehehehe

Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy. Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Pije trzy piwa. Łódź Niciarniana, W pęcherzu zmiana. Pęcherz nie sługa, A podróż długa. Ruszam z tej stacji Do ubikacji. Kto zna koleje Wie, jak się leje. To co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach. Wyciągam łapę, Podnoszę klapę, Biada mi biada, Klapa opada. Rzednie mi mina Trza klapę trzymać. Łokieć, kolano Trzymam skubana. Celuje w szparkę, Puszczam Niagarkę, Tryska kaskada, Klapa opada. Fatum złowieszcze- -wszak wciąż szczę jeszcze. Organizm płynną Spełnia powinność. Najgorsze to, że Przestać nie może. Toczę z nim boje Jak Priam o Troje, Chce się powstrzymać -Ratunku ni ma. Pociąg się giba, A piwo spływa. Lecę na ścianę Z mokrym organem, Lecąc na druga Zraszam ją struga, Wagonem szarpie Leje do skarpet, Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam. O straszna męka, Kozak, Flamenco, Tańczę, cholera Wzorem Astair'a. Miota mną, ciska, Ja organ ściskam. Wagon się chwieje, Na lustro leje, Skład się zatacza, Ja sufit zmaczam. Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie. Odtańczam z płaczem La Kukaraczę, Zwrotnica, podskok Spryskuje okno, Nierówne złącza- -buty nasączam, Pociąg hamuje Drzwi obsikuję I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora. Resztka mi kapie Na skrót PKP. Wreszcie pomału Brnę do przedziału. Pasażerowie Patrzą spod powiek. Pytania skąpe "Gdzie pan wziął kąpiel?" Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwila szczęśliwa Na peron spływam, Walizkę trzymam, Odzież wyżymam. Ach urlop błogi Od fizjologii. Ulga bezbrzeżna. Pociąg odjeżdża, Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach.

Gość Nitka__85
OOOOOOoo poetooo,dziekuje za usmiech na mej twarzy i zycze jeszcze wiekszej weny!!

Gość Świetne
:D:D:D Jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!

Wierszyk wspaniały!!! takich przerywnikow w tym szaro-burym swiecie powinno byc o wiele wiecej!!!! :) :) :) :) :) :) :)

Gość ku*wa dlaczego
sciagasz ciulu z netu nie swoj wierszyk. to nie jego autorsta jest ten wiersz. co za bydło :P

Gość a czy on napisał że to jego
??? :O:O:O ważne że można się posmiać...

Gość to juz było powtarzasz
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość srtnjgri
pierwsza klasa haahah

Gość Świetne
No i co z tego ,ze powtarza? Przeciez nie kazdy tu siedzi dzien w dzien, od rana do nocy.:O

Gość do Świetne
wyjąłeś(aś) mi to z ust...

Gość lejkonik
spoko... dawaj ciąg dalszy:D

Gość uhahałam się na maxa
:D

Gość Jeszcze Mistrzu
!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Gość HAHAHAHAHAHAHHA

Gość dobreeeeeeeeeee
:D

Gość _______________

Gość fajneeeeeeeeeeeee

Gość ziuuuuuuuu

Gość grzesiekk
:o

Gość ślimaczek...
ŚLIMACZEK... Raz ślimaczek - nieboraczek By się wysrać, wlazł za krzaczek. Zdjął skorupkę, wypiął dupkę, Chciałby wreszcie zrobić kupkę ! "Od tygodnia już nie robię, może wreszcie ulżę sobie." Stęka, posapuje równo A tu ciągle z gówna - gówno. żarł Laxigen, razem z soda, I guguly popił woda. Chlał rycynę niby wódkę, Ale wszystko z marnym skutkiem. Nawet ciepłym raz wieczorem, Wyczyścił dupkę wyciorem. Jednak sytuacja głupia, Wciąż ślimaczek się nie skupiał. Teraz sapie, teraz stęka, "Sranie - myśli - to ci męka !" Czy do wuja iść winniczka ? Wszyscy mówią, ze to wtyczka Może wtyczka mi pomoże ? Tak się zesrać chciał niebożę... Lasem biegła pani sarna, Która chciała być ciężarna. Czy z jeleniem, czy tez z dzikiem, Z pozytywnym wszak wynikiem. Podniecona tym biedaczka, Rozdeptała nieboraczka. Wszystko wyszło z niego równo - Mózg i upragnione gówno. Morał: Pamiętajcie, drogie dzieci: Gdy się które pieprzyć leci, Uważajcie! Nie po trupach ! Nie was jednych swędzi dupa...

Gość hehehe ślimaczek
pękłam ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D