Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On WAWA

Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość On WAWA

słuchajcie mam problem... ale taki dość krępujący... otóż chodzi o to że moja dziewczyna, kiedy przychodzi do mnie to jest... nieświeża... nie wiem jak mam zaproponować żeby sie przed pójściem do łóżka podmyła, ja rozumie że kiedy chodzimy po sklepach, do kina, to za ten czas sie traci świeżość, ale ja tego nie lubię poprostu... nie lubie takiego zapachu jej cipki, lubie kiedy jest wykąpciana i świeżutka, ale nie wiem jak jej o tym powiedzie, niestety wspólne kąpiele co dzień odpadają bo mieszkamy oboje z rodzicami...

Gość nie muszą być wspólne
te kąpiele wystarczy z osobna i po problemie 🖐️

nie mów jej tego wprost ...strasznie delikatna i trudna sprawa.te wspólne kąpiele sa super wyjściem,ale rozumiem ze nie macie do tego warunków ....

Gość srtnjgri
wspólne kąpiele odpadają, bo rodzice są w domu, ale seks za ścianą już nie odpada?:P hahahahhaahahhahahah dziwne

Gość misiatygrysia
zapytaj - kochanie, moze chcialabys pojsc do lazienki trochę się odświerzyć?

srtnjgri....moze ich nie ma w domu?gdy sie kochaja usłysza ze ktoś wchodzi i zdaza sie zamaskować,podczas kapieli nie usłysza :)

Gość a moze postaw miednice z woda
i mydlem obok lozka :classic_cool:

Gość srtnjgri
mysiatygrysia to ona powie "nie kochanie, jestem swieza" albo sie obrazi :P Ale powaznie mowiac, jesli zdarzy Wam sie tak, ze rodzicow nie bedzie, zaproponuj wspolna kapiel lub prysznic, a potem podczas pieszczot mrucz jej ze uwielbiasz jak jest taka swieza, pachnaca... moze podziala i od tej pory bedzie sie myla czesciej. moze ona ma jakas infekcje i stad zapach?

Gość a po co ma sie myc jak ja ten
kotus wylize ja tam do czysta ;)

Gość srtnjgri
a jak to nie pmoze no to trzeba powiedziec wprost. Skoro sie kochacie, ufacie sobie, to czemu nie?

Gość ciekkawska
a ty sie myjesz co 5 minut,dziwne pytanie.Chyba przed spotkaniem sie myje -to ci nie wystarcza.

Gość misiatygrysia
mam pytanie: i co Ty wtedy robisz, ajk ona tam tak śmierdziuszy? ;)

Gość gość
Ja bym poiwedziala tam na Twoim miejscu: zaraz wraca, tylko pojde do lazienieki umyc pisiora, bo mam wrazenie, ze troche capi po calym dniu...:P Moze wtedy pojdzie za Twoim przykladem?

Gość podła na maxa
A ja współczuję bo częściej spodziewałabym się odwrotnej sytuacji...że to facet o czystość nie zadba...Rozumiem, że o oralu nie ma mowy? Ja sama wiem kiedy jestem nieświeża a kiedy mogę iść na całość. Zwykle sama wychodzę z propozycją, że zniknę na chwilkę w łazience. Ale są sytuacje kiedy nie myślisz o tym żeby biec do łązienki i pucować myszkę ! Jeśli jest dziki seks i pożadanie to każda strona zapomina o mydełku Fa Rzeczywiście na Twoim miejscu powiedziałabym najpierw że pójdę pierwsza żeby dać dobry przyklad

Gość ale wiesz.... są faceci którzy
uwielbiają zapach cipki i nawet jak ktos sie chce umyc, to nic z tego:p Zabraniają. I wąchają. Może ona ci po prostu nie pasuje z jakichś względów albo ma jakąś infekcję:o Niech se weźmie infex:p

Gość On WAWA
kiedy ja nigdy nie myje pisora bo ona na wstepnie robi loda i nie narzeka ze pisior capi, jesli narzeka to na to ze przydlugi napletek

Gość gość
ja mysle, ze nie narzeka bo ma zepsuty wech:P

Gość gość
albo inspiruje ja zapach filetowanego mintaja:D

Gość a ciebie dobrodzijko inspiruje
??????????????/

Gość gość
bedac prawie w pelni wladz umyslowych odpowiedam NIE:D

Do ON WAWA To straszne, żeTwoja kobieta nie dba o higiene. Powinienes powiedzic jej to wprost, że wolisz jak jest świeża i czysta. Nie wyobrażam sobie ,żeby moj chlopak smierdzial , nie bylabym z kims kto nie dba o higiene. Moja rada jest taka zebys od razu o tym powiedział i im dłuzej bedziesz zwlekał tym bedzie Ci trudniej . Jesli ona dla Ciebie się nie zmieni to ja bym na Twoim miejscu powaznie sie zastanowil nad tym związkim. Bo jak od samego poczatku juz cos nie pasuje to raczej lepiej juz nie bedzie . Uważam że jezeli ona chce sie Tobie podobać to powinna o siebie zadbać.

Gość malina2006
To prawda musisz jak najszybciej sie z tym problemem uporać bo nie dosyć że bedzie ci trudniej to mozesz sie zaczac zniechecac do niej a to nie wrozy dobrze na przyszłość. Pomysł z kąpielą i szeptaniem do ucha 'lubię kiedy jesteś....." jest najlepszy, spróbuj kiedyś wykorzystać nieobecność jej czy Twoich rodziców.