Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

porannna_rosa

poszukuję

Polecane posty

Gdzie tak twierdziłem? :o Nic takiego nie mówiłem, mi odległości nie straszne ;) Ty chciałaś ramion \"w miarę na miejscu\" :p i stąd był mój smutek, bo \"w miarę na miejscu\" nie jestem :(

porannnna_rosa ale fajny topic zalozylas :] tylko szkoda ze jesteś tylko jedyna kobitka wychodząca z taka propozycja :>

Gość abc i te pe
nie tylko poranna poszukuje

wielbiciel-> no zawsze można spróbować pójśc na kompromis:D marekwro -> dziekuję 🌼 tylko nie za bardzo rozumiem:) propozycja jest normalna:) wiem że o właściciela trzeba się troszczyć a poza tym wychodzę z założenia że nie zawsze liczy się portfel albo jak to zwykli pisać niektórzy \"fura skóra i komóra\" pierwsze co to trzeba miec w główce poukładane a dwa w związkach powinny być wzajemne realacje a nie tylko branie. dawanie jest równie miłe fajne:) pozdrawiam Cię ciepło

Gość oliwka w.
ja moge wyjsc z rownie ciekawa propozycja... moge podawac kapcie i sprzatac, bzykac sie na okraglo ale gotowac nie bede :D

to można by podyskutować:) mężczyzna sam gotujący to rzadkość:) ale powiedz że nie jest lepiej gdy ktoś zatroszczy się o Twój żołądek:)

tak jak oboje portafią gotowac to zawsze będzie coś ciekawego chociażby na obiad:) najlepiej jesta nabrać wprawy we wzajemnym karmieniu:)