Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneserek

A moze najładniejsza laska na Kafeterii?

Polecane posty

a nic :-P tak tylko pytałem :-P kurde nudy 😭 nie ma sie pod kogo podszywaczać :-0 same czarnuchy dzisiaj na tym forumie :-0:-P nie możesz sie spomarańczowić dla sprawy? :-P

nie moge sie spomaranczowic :O:P bo ja juz znam te twoje podszywanie :P a moze znowu haselko chcesz co ?:classic_cool: btw wlasnie gadam z Bugerem by phone i marudzi ze w tej Anglii to strasznie sie nabawil jakiejs apatii czy jeszcze czegos ogrszego , to sie leczy jakos?:P

hasełko możesz udostępnić, ale nie licz na to że ja udostępnie moje :-P już sie przejechałem na dilach z tobą :-P ja wiedziałem że przez to otwarcie rynku pracy w tej Anglii to ino kłopoty będą :-0 tylko czekać aż Laurena szejka do Stettina przywiezie i zaczną wielbłądy szmuglować do Szwecji :-0 albo taka Carrie zostanie po powrocie mocherówką :-0 ja tam moja droga sie nigdzie stąd nie ruszam. sama widzisz jak sie na tym wychodzi :-0:-P

Gość to kto najładniejszy
A dlaczego nikt nie wymienił gorrrącej25 ?

no daj mi no dajj :classic_cool: ja tez wyjade ale napewno nie w tamte rejony :classic_cool: :P Hiszpania to jest to :classic_cool:

no i co tam będziesz robić? :-0 na plantacjach mandarynek w barakach bez wody, prądu i ze szczurami, nie ma serwerów :-0:-P poza tym.............. . . . . . . . .nie zostawiaj mnie tutaj samego 😭 :-P

bede robic to samo co i tu czyli sie obijac :O:P i nie przesadzaj bede ci przysylac ooooo wem ..... banany :D:classic_cool: tam sa prawie za darmo :p

a jewro nie mogłabyś przysyłać? obiecuje że sobie kupie banany tutaj :-P:-D poza tym tam jest gorąco.............spocone Hiszpany..........przegrzane komputery.........no i nie mają kafeterii :classic_cool::-P

wlasnie jest gooorrrraco :classic_cool: codziennie plaza i duzo slonca i mozna ponurkowac :classic_cool: jewro nie przysle bo wszystko wydasz na procenty :P a kafateria jest wszedzie , trudno ja wyplenic :classic_cool:

uczylam sie trzy lata temu:classic_cool: zreszta wielu jezykow sie wtedy uczylam , ale to bylo zanim poznalam kafeterie, teraz ona zabiera mi tyyle czasu 😭 zreszta to jeszcze dwa lata conajmniej wiec sie naucze ot co :classic_cool: ja tez chce tego nicka :P

tak to ona...........z tym że nie podrywała tylko razem z pieskiem noge podnosiła przy słupkach i drzewkach w wiadomym celu :-0:-P:-P:-P teraz jedzie ten patent Hiszpanom pocisnąć :-0:-P

Malpa zebym ja zarzz tobie czegos do BB nie pocisnela, jakis granat na przyklad :classic_cool: :P nie to nie bylam ja , ja nie podrywam na pieska chyba :O:P

jak to nawet zadnego zdjecia jeszcze nie dostalam to jak mnie mialo sciagnac 😭 :O

jakim cudem w dzieciństwie inseminowałaś sowy? :-0 ja mam wiele uzależnień :-0 może jakieś będzie pasować? ;-) inna sprawa że z żadnego z tych uzależnień nie chce rezygnować, a broń Boże wyleczyć sie na ament :classic_cool::-P