Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzimy sobie misia

jak nalezy dawac w ręke lekarzowi, położnej?

Polecane posty

Gość rodzimy sobie misia

jezeli chcemy lepsza opieke w szpitalu czy aby lepiej zajeli sie naszymi bliskimi to jak podejśc do lekarza i pieleniarki- co nalezy powiedzieć, jak zacząc. czy zacytujecie kilka przykładów jezeli juz zastosowaliscie?

jak z misiem, to raczej weterynarzowi trzeba ew. dać w łapę...

Gość stare babsko takie
nie przejmuj sie,oni nie mają problemów z braniem,daj normalnie i nie przejmuj sie;).W swoim zyciu spotkałam sie z wieloma lekarzami,3 nie brało i byli super mili,muszę jeszcze dodac,ze ci trzej/w tym jedna kobieta/to wysokiej klasy specjalisci znani w Polsce:)

Gość rodzimy sobie misia
Relia bierze:(. No ale jak zacząc rozmowę. Np jestes rodząca i chcesz by sie tobą zajeli lepiej to jak zaczynasz rozmowe"witam, własnie bede rodzić , prosze tutaj koperte by pan doktor lepiej sie mna zaopiekował?" czy "witam, chciałabym miec lepsza opiekę, potrzebuje teo, ile mnie to bedzie kosztowało?" no ale co wtedy powie lekarz ? 2000 zł prosze dac i bedzie opieka. czy nie mówia ile dac? z 1000 zł napewno rzebaby dac. chybaze powie" bedzie pani miała opieke i nie trzeba płacić".

najlepeij chyba żeby mąż poszedł do lekarza z koperta i jakims koniakiem czy innym alkoholem( do kobiety z kwiatami) i poprosił o dobra opieke dla żony:) jak wyczuje sytuacje do daje koperte i spada;)

Gość stare babsko jedno
Spytaj czy przyjedzie do porodu/na telefon/.Jeżeli powie ,ze tak i da Ci namiary/nr/,to dajesz koperte z podziękowaniem;)

Gość choleryk
cholera mnie bierze, jak muszę czytać takie bzdury! przez takich jak Wy, to lekarze się nauczyli brać w łapę. Bo trzeba dać i dać i dać.... Tak ich społeczeństwo wyuczyło, że teraz już bez dawania w kopercie to nie ma leczenia! chory kraj!

Gość normalna JESZCZE normalna
ej, po co chcesz dać 2 tyś w państwowym szpitalu ? Nie lepiej dolożyć tysiąc i iść do prywatnej kliniki gdzie masz lux warunki, spisz z dzidziusiem w jednym pokoju (TV + telefon... itp) ??? Ja bym wolala iść prywatnie.

cesarka kosztuje od 5 do 10 tyś a znieczulenie 2 tyś i bez laski a w państwowych nie dość,że traktują jak smiecia to nie masz nic do gadania. Oglądalam na TVP1 jak stalo z dziesięć bab z kawką i gapilo się na rodzącą. żenada.