Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bykówna Ortograficzna

narzekacie na infantylne seriale

Polecane posty

Tak sobie od jakiegos czasu czytam o serialach, niedociagnięciach , które postrzegacie i dziwicie się bardzo ,ze cos było tak a potem nagle tak, ze tam nielogiczne, ze tu niemozliwe, itp. Skoro wiecie ze to kreskówka dla dzieci nastolatek to dlaczego nadal to oglądacie i się wczuwacie w to a potem zaskoczeni i poddenerwowani przezywacie to na forum. Kiedys tez tym zyłam , ale juz tego taknie przezywam w momencie kiedy łepkowska powiedziała tak\" chca oglądac to my siadamy i na poczekaniu wymyslamy scenariusz, jak nas nie będa chcieli oglądac to nie będzie nas na ekranie\". Wy oglądacie więc ona pisze te niestworzone rzeczy , kase bierze i śmieje się z nas naiwniaków. Logiiczne jest ze cos musi was przyciagac więc ona wymysla a to simona weszła do łóżka lucjanowi, a to marek musi miec romans z grazyna, a to marek \"gotuje \"sam w swoim barze, i inne dziwności i nielogiczne. Oni pisza a wy wsciekacie się i dziwicie. A poco to oglądac. Z nudów? rozumiem bo i ja sobie mode na sukces oglądam ale tak patrze tylko na ekran a w między czasie sprzatam, układam, coś w kuchni robię, ale wcale tez nie wczuwam się bo wiadomo , coś musi sie dziac jaka s zdrada, sex z brook ze stefani, czy sex stefani z kimberli a na sex spektry i stefani pewnie pół polskich babć czeka teraz:) wszystkiemu się dziwicie bo cóz ta łepkowska ma wymyslec skoro sama juz sie pogmatwała w tym wszystkim. Duzo jest niedopatrzenia w tych pierwszych miłościach klanach, mjmiłośc. a poco to oglądacie? tylko z nudów . i jak widac nie macie co wieczorami robić. ja tam chodze spać.

po czesci sie z Toba zgodze ale czasami sa nparawde tak smieszne komentasytuacje w serilaach a potem super komentarze na topicu:P:P:D:D

ja osobiscie nie obserwuje czy ktos byl w pomaranczowym swetrze albo marynarka a za momnet jak wychodzi ze sklepu to nagle na niebiesko . Mnie trylko denerwuja a tych serialach pewne osoby ktore nigdy nie powinny osatc aktorami bo za grosz sie do tego nie nadaja. (przyklad marysia srysia i jej alfonso Paełek z PM)

Gość nie no aż tak mi się nigdy
nie nudzi. samo nudzenie się nie wystarczy, żeby oglądac takie gówno jak "moda na sukces":o poza tym to won na seriale.

nie nie . tonie jest temat o serialach ale o tym byscie otworzyli oczy i zajeli sie czyms pozytecznym, tu nie wspominamy nikogo z seriali i niepoddajemy ocenie. tu chcemy powiedziec niektórym by przestali oglądac, taki jakby apel. niektórzy dziwnie mówia, wolno, flegmnatycznie kinga, majka paweł teresa...ale czy oni tak od siebie czy poprostu tak im wolno każą cedzić słowa? te ich dialogi to tez nie ich wymysł tylko rezyserów , chyba w realich oni mówia szybciej i dosadniej, w serialach wolno sie zyje i jak widziecie nic tam się nie dzieje. Watki marysi kingi to poprostu jedna wieklka nuda. Trzebabyło ich poróznić by jakoś nas naiwniaków zachęcić do dalszego oglądania a teraz co jest? znów połowe odcinka beda się tulic i całowac mlaskając. otwórzcie oczy, nie podnośmy oglądalności.

jak to nie o serialach jak o serialach i jak to nie wspominacie nikogo z seriali jak wspominacie? w ogóle nie wiem o czym (o kim) piszecie. seriali nie oglądam, więc adresat zły. topik powinien powędrować do działu seriale, bo tam są ci, którzy seriale oglądają. zresztą, taki apel nie pomoże. a poza tym po co przekonywać kogoś, żeby nie robił tego co lubi robić? może to takie ich hobby, że oglądają coś tylko po to, żeby wyłapywać błędy...

nie masz racji, oni sie potem strasznie denerwuja bulwersują ze cos było tak a nie tak, czyhaja jak hieny by móc potem tu ponarzekac dziwic sie nielogice , jak dzieci - jak juz widzi cos nielogicznego to niech tego tu nie pisze i nie mówi bo wszyscy oglądający wiedzą ze oglądaja chłam , ale robia nie ze chca ale z nudów, i czekaja i zywią sie tymi wpadkami. zawsze będa tu wpadki, lepiej nie oglądac.

1. już pisałam, że same nudy nie wystarczą. choćbym się nudziła jak cholera, to nie obejrzę "mody na sukces", bo się nie da. to jest tak głupie, że aż żal prądu. to tak jakby mówić, że ktoś z nudów słucha disco polo albo liczy liście na drzewie. wybieramy sobie sami zajęcia, które robimy z nudów i zajęcia te przystają do naszego poziomu rozwoju kulturalnego i intelektulanego. 2. skoro czyhają na te nielogiczności, to widocznie lubią na nie czyhać. a potem lubią narzekać na głupotę filmowców i wzajemnie przechwalać się własną spostrzegawczością. niech sobie robią co chcą. przecież nikt ich do tego nie zmusza.