Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolajna20

Yasmin-wymioty

Polecane posty

Hej!wiem ze tabletka wchlania sie od 3-4 h no i mam problem.Zwymiotowalam 3,5h po zazyciu tabletki...co zrobilybyscie na moim miejscu?wzielybyscie dodatkowa tabletke czy moge byc spokojna i zabezpieczac sie dla pewnosci przez 7 dni inaczej?

Gość kopercek
Mam ten sam problem, tyle że wymiotowałam przy 16 tabletce pierwszego opakowania ale 18 godzin po zażyciu! Nie wiem czy ta Diana ma taki uboczny skutek u mnie ale prawie cały miesiąc przynajmniej raz dzien czuje jakbym miala okres za niedługo dostac!Pytałam lekarki i mówila, że nie powinnam się martwić bo do tego czasu na pewno się wchłonęła!Ja się nie zabezpieczam dodatkowo pomimo pierwszego opakowania. Mam nadzieje ze będzie dobrze, tym bardziej ze tabletki łykam zawsze o tej samej porze!

Gość kopercek
Ja ciążową fobię mam. Gdybym teraz zaszła w ciążę moja matka wypominałaby mi to do końca życia bo od tego semestru zamieszkałam z chłopakiem. Kończe studia, nie mam pracy, wlasnego mieszkania stąd obawy! Myślicie ze przy pierwszym opakowaniu jest bezpiecznie?? Mi lekarka powiedziała ze tak i w sumie tylko dlatego się zdecydowałam nie zabezpieczać dodatkowo, ale to chyba był błąd bo ten strach we mnie siedzi! Dobrze ze w sobote zazyje ostatnia tabletke i za niedługo bedzie wszystko wiadomo:)

Kopercek ty nie masz się czym martwić.W ciąży napewno nie jestes (na 100% jeżeli oczywiscie brałas tabsy regularnie).A wymiotami (po 18h)się nie przejmuj tabletka w Twoim przypadku zdązyła się wchłonąć 4razy ;)