Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kowalinka

co na katar?

Polecane posty

Czy mozecie polecic co, co nadaje sie dla malego dzieciaczka na katar? Ma dopiero roczek i nie chce eksperymentowac z babcinymi sposobami typu amol.

Gość znudzona bardzo znudzona
jest taki sray homeopatyczny,ale niestety nie pamietam nazwy,jak sobie przypomne to dam ci znac.jest super i napewno polecam

Gość znudzona bardzo znudzona
Euphorbium krople do nosa aerozol bardzo polecam,naprawde warto kupic

Ja swojej Marysi podawałam ostatnio otrivin ten dla dzieci - extracare. Lekarz mi przepisal i rzeczywiscie okazał sie super, w nocy mogła spokojnie spac, bez zapchanego noska. Jest bardzo dobry i nie wysusza noska

Gość juliankajot
euphorboium ok, ale otrivin tez jest fajny. zwłaszcze ze mozna go stosowac nie tylko przy katarze, ale takze jak jest w mieszkaniu suche powietrze

Gość Mama 19 m-czniaka
Witam Polecam STARIMAR do przepłukiwania noska, a na noc OTRIVIN. Ja mojemu maluszkowi od urodzenia nawilżam nosek codziennie STERIMAREM i raptem miał 2 x katar :) Polecam i pozdrawiam

Gość koszałka
Ja jak widzę, że mój synek zaczyna miec początki katarku, to od razu smaruje mu pod noskiem maścią majerankową, a do noska bardzo skuteczny jest ten nowy otrivin. Psik psik i gwarantowana spokojna nocka :)

Ma ktoś pojęcie, ile kosztuje spray otrivin dla dzieci? Szukam i jakoś nie mogę znaleźć

Gość kalamity
O ile pamietam to ten otrivin dla dzieci kosztuje 15 zl ale to tez zalezy od apteki. Jak kupowalam go dla mojej coreczki, to byl w aptece na Saskiej Kepie (W-wa), a tam zawsze jest troche taniej niz w innych

Gość busza
A jaki jest skład tego otrivinu i czy rzeczywiscie jest bezpieczny dla dzieci?

Gość kalamity
W ulotce jest napisane, ze otrivin zawiera wode oczyszczona, sol morska, witamine B5 w formie dekspantenolu (5%) i prowitamine B5 (kwas pantetonowy). U dzieci ponizej dwoch lat stosuje sie raz dziennie, a powyzej i u doroslych - raz albo dwa razy dziennie. I nie ma dzialan ubocznych. Spokojnie mozna go stosowac u dzieci

Wszystko nt. leczenia kataru i profilaktyce jest na poniższej www. Na wszelki wypadek powtarzam adres, gdyż ten w stopce zawiera niechciany znak> utrudniający otwarcie strony z linku. www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość madela
U nas zaczęło się wczoraj. Kuba był jakiś niewyraźny, a wieczorem miał już regularne sopelki wiszące z noska. Więc wyciągnęłam z apteczki starą dobrą maść majerankową i wypróbowuję ten zachwalany otrivin dla dzieci. Na pewno nie sapkał tak dramatycznie jak zazwyczaj w nocy.