Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_duszyczka

Czy macie jakieś wypróbowane Antycellulitowe żele bądź kremy ??

Polecane posty

I proszę napiszcie jak one działają i jak je oceniacie ile kosztowały i po ilu miesiącach -tygodniach pomogły :) Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkie kobietki dbające o siebie ;)

Gość Żel firmy Ziaja
koszt-okolo 10zł, efekty po 1, max 2 tygodniach codziennego stosowania. Pomarańczowa buteleczka. Piekny, pomarańczowy zapach. Uzywałam go jakies 0,5 roku i na zawsze pozbylam sie cellilitu:) czasem go kupuje dla utrwalenia efektow ale jest to zbyteczne. Polecam.

Gość Żel firmy Ziaja
miało byc oczywiscie cellulitu...:D

Gość sephi
rowniez go stosuje jest calkiem dobry dobra metoda jest tez body space ale to nie krem tylko cwiczenie bardzo skuteczne

WITAM !!!! Nie było mnie t troche :( A odpowiedzi myślałam że będzie więcej ;) Myślałam że od razu polecicie tu jakieś za 200 zł a Tu nic :( A jeszcze tak zapytam : a dokładnie do \"Żel firmy Ziaja \" jaki stpień miałaś tego cellulitu ? Wyróżnia się chyba z tego co wiem 3 ja mam 2 i nie wiem jak się go pozbyć - wiem jedno schudnąć pare kilo i ćwiczyć a tak poza tym to chyba właśnie stosować tego typu żele :) Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Gość margo20
ja uzywam od jakiegos czasu roll on garniera ia musze powiedziec ze jak napisali tak jest 8 dni i efekty widac!!!nie pachnie zbyt ladnie ale on nie ma pachniec tylko byc skuteczny!tak wiec polecam koszyuje ponad 20 zl ale jest warty....

Gość margo20
uzywalam tez z AA takiego zelu express slim i tez dawal rade ale zawsze mozna sprobowac czegos innego...

Gość tez mnie to ciekawi
ja mam teraz Evelline-dobry, wcześniej miałam z Dax Cosmetics-Slim Perfecta-REWELACJA.

Gość bellablue
Sprawdziłam wszystkie kremy i żele i żadern nie działa!!! pOLECAM BEZIGŁOWĄ MEZOTERAPIĘ BO DZIAŁA OD RAZU!!!!

gdzieś już to wcześniej było i sobie nawet na kompa zapisałam więc przesylam dalej, przepraszam za plagiat :P nadia20 Znam pewien sposób na celulit. Poznałam go dzięki dietetykowi, do którego kiedyś chodzilam... Ostrzegam jednak, żeby zadziałało konieczna jest regularność. Ogólne stwerdzenie jest następujące: Chcesz się pozbyć cellulitu i mieć gładką skórę? Pobódź do krążenie limfę. Aby tego dokonać, trzeba na zmianę co drugi dzień wykonywać kąpiele algowe i solankowe (poniedziałek algi, wtroek solanka, środa algi itd.) Przepis: Kąpiel w algach - należy zaopatrzyć się w mydło z algami (doostępne w każdej drogerii) i podczas kąpieli ostrą gąbką wcierać od dołu, czyli najpierw łydki, potem uda, pośladki, brzuch... ruchami okrężnymi. Nastepnie opłukać sę ciepłą wodą i zaraz po tym zimną (zimną polewać od dołu do góry) Kąpiel solankowa - wymieszaś w szklance jedną łyżkę stołową soli morskiej z trzema soli kamiennej (wszystko dostępne w supermarketach). Do niedużej ilośi ody w wannie wsypać mieszankę i leżeć w tym przez 10 minut. Następnie tą sama ostra gąbką, tylko że posypaną solą również wcierać w ciało, dokładnie tak jak poprzednio. Później również opłukać się ciepłą i zimą wodą. Po rażdym z tych zabiegów należy nasmarować ciało kreme antycellulitorym, marka nie jest ważna, poieważ każdy zacznie wtedy działać...

ja z reka na sercu polecam serie Eveline - tanie a dziala!!!!