Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiak99

cy ktoś ma takie objawy?

Polecane posty

Gość sylwiak99

Borykam się juz z tym od dłuższego czasu ( ok 3 lat). W jednej nodze mniej więcej w miejscu gdzie jest kość piszczelowa , mam co jakiś czas dosyć silne bóle . Nie jest to ból całej nogi tylko pulsujący , w jednym konkretnym miejscu . Nasila się do tego stopnia ,że muszę unieść nogę bo nie mogę na niej ustać po czym ustępuje. Ból jest pulsujacy , jakby mi ktoś wbijał igłę w nogę trwa przez 1-2 dni z przerwami.Robiłam USG w szpitalu na oddziale chirurgii naczyniowej, wszystko w porządku . Jeden z lekarzy sugerował wykonanie rtg , wszystko w porządku . Inny znów ,że jeśli są to bóle występujące przed miesiączką to zapewne związane jest to z zaburzeniami hormonalnymi. Owszem jeszcze 2 lata temu ból ten występował tylko na tydzień przed okresem , ale teraz napada mnie kilka razy w miesiącu . Nie wiem juz gdzie mam isć ? Lekarz rodzinny nie za wiele się tym przejmuje , a ja nie jestem hipohondryczką i nie robię z byle czego alarmu . Ta noga już naprawdę daje mi się we znaki. może ktoś mi poradzi , nie wiem o robić .

Gość też mam podobne bóle
właśnie w ości piszczelowej, ale to są bóle reumatyczne związane z miejscem, w którym mieszkam (Wrocław). tutaj bardzo wiele ludzi uskarża się na te dolegliwość. Ból jest przeokropny i pojawia sie neispodziewanie u mnie już od dzieciństwa.

Gość moze sprawdz
moze sprawdz kregoslup. przeswietl sobie. moze cos ci uciska na nerw

Gość sylwiak99
rentgen kręgosłupa też robiłam , wszystko ok, ale faktycznie może to bóle reumatyczne ja również mieszkam we Wrocławiu. A do jakiego lekarza najlepiej sie zgłosić i jakie badania wykonać ?