Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarooo

Kochałem się otyłą dziewczyną,- traumatyczne przeżycie, nie polecam

Polecane posty

no soooo ty wyksztalcony...... nie sadze jaK BYS BYL NORMALNY i madry to bys glupawego topiku nie zakladal....ja bym go odrazu do spamu dala .... I tak bym cie za meza ani za faceta nie chciala....

Gość żadna by nie chciała
zapatrzony w siebie, egoistyczny, szowinistyczny dupek :o

Gość Jarooo.
nie ma to jak porządne lizanie jaj sąsiada z 2 piętra Waldemara:)

jak zaczal glupi temat to sie wypowiadam moje zdanie nie musi mnie czytac...a pranie z mozgu....to sobie powinnien zrobic i nastepnym razem zanim napisze to pomysli....

Jarooo - skoro skoro ty wykształcony, i z 20 cm przyrodzeniem to po co się za grubiutkie bierzesz - żadna inna takiego ogiera nie chciał?

jest cos takiego jak wolność słowa. ale w tym ciemnogrodzie mało kto to rozumie. jak ktos powie głośno ze lubi szczupłe dziewczyny to nadadzą mu od pustaków , dupków i frajerów. A ja lubie szczupłych facetów. I co jestem pusta?:O

Gość Lumponar
H a H a H a. Przecież widać, że to same grube i niedopieszczone tutaj włażą i naskakują na chłopaka. :D:D:D

Gość do jestem nowa
brawo! nic dodać, nic ująć!

Gość arachnofobia
Jak się zapadła to jak trafiłeś ? :D

Jarooo Gdy kobieta ma grube nogi, cipka wygląda jakby zapadnięta w tym tłuszczu, jest to asexowne i zapada w pamięci.FUJ Jarooo No chciałem spróbować jak to jest z grubaskiem CZY TAK PISZE WYKSZTALCONY FACET nie tak pisze idiota...a to ze chcial sprobowac hmm...dobre jak mu sie nie podobalo to na ch.....j sie zali??

Gość może żeby ostrzec innych

Gość ironiczna
ja już widzę jaki Jaroo idealny.... na pewno 1. mało przystojny, wręcz przeciętny 2. chudy, mięsnie ma tylko na twarzy aby mógł ruszać powiekami 3. nudny, sfrustrowany, za często się onanizuje 4. ma jakieś 18 lat +/- tacy właśnie piszą że grube kobiety są obleśne i takie tam, faceci bez honoru i z kompleksami mądry facet jak mu się kobieta nie podoba to ją zostawia w spokoju i nie pisze źle o kobietach

Gość masz rację ironiczna
zalożę się ,że na dodatek mieszka nadal z mamusią :p Dobrze,że chociaż ta gruba z nim chciała :)

Gość honor to pojęcie z przed lat

Gość ironiczna
hehe no na bank i piersi jeszcze mu się z mlekiem kojarzą więc biedny nie wie co tak na prawdę robił z tą dziewczyną

Gość Lumponar
A czy on wymienił ją z nazwiska?? Niech sobie pisze co chce. Nie musicie słuchać ani czytać.. grubaski. A jak wam brak chłopa to przejdźcie na dietę, zamiast snickersy wciągać jeden za drugim. :D:D:D

Gość ironiczna
może ale wciąż aktualne tak jak miłość, przyjaźć, rodzina

Gość honor
teraz nic nie znaczy takie czasy

Gość ironiczna
la la la no cóż, nie wszyscy używają mózgu

a nie lepiej spotkać sie z ludźmi ,którzy nam sie podobają..a później takie debilne topiki powstają...i jak nie od grubasów to od małych fiutów sie wyzywają itd.

Gość miał ktoś
miał ktoś podobne doświadczenia z grubszymi dziewuszkami ?

Gość Larwy much będą się gięły
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak sie przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ będą się one gięły ocierając się o twoje wędzidło, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość Zatkało go WieśMACA
20 cm i eksperymenty robi... Pewnie musi w nocy z domu wychodzić, bo w dzień odstrasza kobiety i dzieci