Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

*/*/* Ola */*/*

Darmowe pr贸bki kosmetyk贸w i gad偶ety

Polecane posty

Go艣膰 kaSsia_x3
przypomnia艂am sobie 偶e dosta艂am dawno temu, 4 pr贸bki i katalog z CHARMINE ROSE :D nie wiem czy pisa艂am o katalog czy o pr贸bki. ale warto spr贸bowa膰 :) biuro@grehen.com.pl chyba za drugim mailem dosta艂am je.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fanka_kosmetyk贸w
A u mnie uroszinki i paczka od my dziewczyny!!! :wk艂adki descreet !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sniper
Kurcze nie wiem czy pisa膰 bo znowu jaki艣 osio艂 podszyje si臋 za snipera...... Ok............5 pr贸bek krem贸w z www. phermacf.com.pl i p艂yta, d艂ugopisy ,ifoldery z park贸w narodowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sniper
poprawka na adres www.pharmacf.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eduia
Siemka! Ja Posz艂am do apteki (Wroc艂aw Jedno艣ci Narodowej) I dosta艂am: 1. Antybakteryjny 偶el do mycia r膮k 2ml 2. Ziaja krem redukuj膮cy tr膮dzik 3ml 3. Pharmaceris Krem antytr膮dzikowy do twarzy 5ml (w tubce :D) No i d艂ugopis, notesik oraz pomadka :P Super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eduia
Przyk艂ad Yves rocher DO: zielona_ksiega@yves-rocher.com.pl, Temat: Zielona ksi臋ga i... Dzie艅 Dobry!! Chcia艂abym u偶ywa膰 waszych produkt贸w, ale nie moge bez przetestowania poniewarz moja sk贸ra jest sucha alergiczna i wra偶liwa. Dlatego prosze o przes艂anie kilku pr贸bek na adres XXXXX XX X XX-XXX wroc艂aw prosze o pr贸bki kosmetyk贸w: Balsam Nawil偶aj膮co - 艁agodz膮cy Do Cia艂a Nawil偶aj膮co-艁agodz膮cy Krem Na Dzie艅 Krem Na Zaczerwienienia Maseczka 艁agodz膮ca Koj膮cy Krem Pod Oczy 呕el Do Demakija偶u Wra偶liwych Oczu 艁agodz膮ce Mleczko Do Demakija偶u Tonik 艁agodz膮cy Krem Na Dzie艅 Do Cery Szczeg贸lnie Wra偶liwej Woda 艣wie偶a Pomme de reinette Woda 艣wie偶a Pomme d'Api Clea Woda perfumowana Perfumowany Dezodorant Perfumowany 偶el pod prysznic I do k膮pieli Perfumowane Mleczko Do Cia艂a Przyszli艣lijcie wszystkie te z powy偶szych kt贸re mo偶ecie przes艂a膰 Z g贸ry dzi臋kuje Z poszanowaniem Edyta xxxxxxxx

Udost臋pnij ten post

napisalam do LOTu, ze jak bylam niedawno na lotnisku, to zauwazylam w okienku kasy biletowej misia i napisalam, ze chcialabym takiego otrzymac ;) Wczoraj skrzynka byla pusta, ale na maila dostalam potwierdzenie wyslania probek przez Eris :D Dzisiaj napisze do takich firm jak Jan Niezbedny (czyli firm, ktore produkuja woreczki sniadaniowe, papier sniadaniowy, folie i papiery do pieczenia, worki na smieci itp :D :P ) jest duzo takich firm, wystarczy tylko przejsc sie do najblizszego supermarketu i spisac nazwy firm :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka_44
Dziewczyny! Jestem nowa. Tez vhcialabym otrzymac misia z lotu i ta smycz oraz rozne probki itp itd. Co trzeba robic? Prosze pomozcie mi :) A co zrobic by otrzymac tego misia? I jakie strony polskie polecacie co trzeba do nich napisac zeby dostac probki? Bede b. wdzieczna. Dzieki pozdrawiam Myszka_44

Udost臋pnij ten post

www.zamba.pl/reg/inv/4541026 prosze cie zarejestruj sie na tej stronie to Ciebie nic nie kosztuje i mozesz tam zaznaczyc opcje ze po 2 miesiacach jesli tego chcesz twoje konto w zamba moze byc usuniete. prosze cie wejdz w ten link i zarejestruj sie. Moze to w艂asnie Ty pomozesz mi w zdobyciu mp3. prosze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaSsia_x3
maggie przecie偶 dosta艂a艣 ju偶 tego misia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie Pale Bo Nie Lubie
wiecie co takie osoby jak wy sie nazywa sepy...wstyd mi za was naprawde nie wstyd wam tak pisac i wyludzac rozne rzeczy? ja bym sie wstydzila zebrac wole isc do pracy i zarobic na kosmetyk w koncu ziaja czy eris nie ma drogich kosmetykow...Praca nie hanbi a zebractwo bardzo!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaSsia_x3
do osoby o nicku: "Nie Pale Bo Nie Lubie" to nie jest 偶ebranie, 偶ebra膰 mog膮 ludzie na ulicy. My艣lisz 偶e nas nie sta膰 na kosmetyki?! skoro sta膰 nas na internet to na kosmetyki r贸wnie偶 .. tylko przed kupnem chcemy wypr贸bowa膰 kosmetyki danej firmy .. wi臋kszo艣膰 forumowiczek to alergiczki (przynajmniej ja) kiedy艣 kupi艂am kosmetyk bez wcze艣niejszego wypr贸bowania i mia艂am ca艂膮 sk贸r臋 czerwon膮 i w krostkach. dlatego wol臋 wypr贸bowa膰 i potem kupi膰... a o gad偶ety prosz臋 bo zbieram r贸偶ne drobiazgi, po prostu mi si臋 podobaj膮 smycze, d艂ugopisy itp. jednak pytanie do ciebie, skoro nie interesujesz si臋 za bardzo tym tematem to poco na nim piszesz? ka偶dy ma jakie艣 hobby ... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaSsia_x3
Maggie przecie偶 widz臋 .. na samej g贸rze tej strony tak napisa艂a艣, nie widzisz?

Udost臋pnij ten post

kassia no tak pisalam, ale tylko raz :D :P :P :P bo ktos sie potem zapytal, co ja napisalam, ze dostalam te rzeczy, wiec napisalam :P rozumiesz? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaSsia_x3
Aha. Ej od 2 tygodni wreszcie jaki艣 pozytyw: Witam serdecznie! Oczywi艣cie, prze艣l臋 Pani kilka pr贸bek w nast臋pnym tygodniu. Pozdrawiam Edyta ------------------------------------------------------------------------------------- ale fajnie :) adres podam dopiero jak przy艣l膮 bo takiej stuprocentowej pewno艣ci nie mam 偶e s膮 bezp艂atne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sniper
Pyta艂em si臋 przedstawicielki handlowej we Francji / to Polka/ jak przyjmowane jest zwyczajowo proszenie o test-produkt lub gad偶et firmowy. Powiedzia艂a, 偶e to naturalne i przyj臋te pozytywnie, st膮d nazwy dzia艂u marketing......................... Ca艂a Europa tak si臋 bawi, tylko, 偶e tam pr贸bka to cz臋sto pe艂nowarto艣ciowy produkt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaSsia_x3
W艂a艣nie dosta艂am wiadomo艣膰 (dziwne bo dosta艂am j膮 teraz) a wi臋c to ona: Witam, Pa艅sk膮 pro艣b臋 przes艂a艂am do osoby zajmuj膮cej si臋 materia艂ami promocyjnymi. Pozdrowienia, Serwis Gminy Wrze艣nia .............................................................................................. Mo偶e co艣 przy艣l膮, wczoraj spisa艂am 70 nazw miast z mapy polski ! dlatego ta wiadomo艣膰 :) Oto strona gdzie pisa艂am do miasta Wrze艣nia: http://www.wrzesnia.pl/index.php?act=4&lang=pl&wrze=bf0f564adba6e8e64e576c57253309f0&crc=052e6f5b79639c6beb2307f0af942de7 czyli taki formularz kontaktowy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka_44
Macie cos jeszcze? jakies fajne gadzety? tylko z jakich firm najczesciej wysylaja?

Udost臋pnij ten post

siemka ja dzisiaj dostalam 4 calkiem fajne probki z Zio艂oleku ;) :D A pozatym nic i nie chce mi sie dzisiaj pisac maili :P mam dzien lenistwa :D :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaSsia_x3
myszka_44 poszuka膰 nie 艂aska ?! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka_44
kasiaaa! jestem nowa nie wiem co robic, jak pisac e-maile i do kogo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaSsia_x3
wys艂a艂am dzi艣 48maili do miast z pro艣b膮 o gad偶ety :) w nast臋pnym tygodniu mo偶e co艣 dostane 馃槏馃槝馃尲 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emi Zawadzka
kaSsia_3:) mo偶e myszka44:) nie wie:P:P:P...:)Myszka44 a wysy艂a艂a艣 do:bielendy,yes rocher,miasto konnin,canon,bon prox,tena ledy,itp.???

Udost臋pnij ten post

myszka_44 wystarczy, ze uwaznie przeczytasz to forum i wszystko stanie sie jasne ;) wbrew pozorom nie jest tego tak duzo :) 2 dni czytania i bedziesz wtajemniczona :D zycze powodzenia ;) :P

Udost臋pnij ten post