Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watpliwosc

3sekundowe numerki... zna ktos?

Polecane posty

Gość watpliwosc

bylybyscie z gosciem, ktory jest ok, kochany, bystry itd, ale konczy zawsze po 3-10 sekundach?

ooooooooo fuck to masz laska przesrane chyba ze wczesniej pieprzy cie jezykiem albo paluszkami dwie godziny ale ja bym nie byla :D

Gość pięknota
kiedyś się z takim przespałam. nie wiedziałam co się stało :) czy to już koniec czy co. ale na dłuższą metę to przechlapane, chyba starałabym się go namówić na seksuologa jeżeli by mi na nim zależało.

Gość Frozen
A nie może wcześniej się zadowolić prawą reką - co by ten właściwy stosunek był dłuższy???

Gość pięknota
jeżeli chodzi o moje doświadczenie to takim sprinterom to nie pomaga niestety, albo nie mogą już później wogóle

Gość mary1954
porażka!! ja juz dawno bym zwiała!!

wiesz co znam kumpla ktory ma podobnie ale on wytrzymuje minute dwie ale ma na to sposob mowi ze mysli wtedy o zdechlych kotach albo zakonnicach i mu pomaga :D:D:D

Gość mary1954
ja rozumiem ze czasami szybko facet konczy, ale może powiedz mu zeby postarał sie dłuzej...

Gość mary1954
jasne, moj znajomy zaczynał myslec o szefie i wtedy mógł baaaardzo długo....polecam

Gość pięknota
:D:D:D no nie chciałabym żeby ktoś się ze mną bzykając myślał o zdechłych kotach

Gość watpliwosc
to nie mnie dotyczy ta sytuacja i tez sugerowalam ze najpierw reka albo taki szybki numerek a potem wlasciwy to bedzie dluzej. okazalo sie ze facet 2 raz nie moze juz w ogole. albo sie spuszcza po paru sekundach albo mu w ogole nie staje. masakra

Gość madziuniusiek
moj chlopak tez wczesnie konczylm ale znaleznlismy na to sposob. Zwal mu najpierw konai zeby sie sposcil... i po tym zacznijcie sie kochac!! Nam pomoglo:-)

Gość pięknota
no właśnie o tym pisałam, miałam to samo. ktoś może nie wieżyć ale on włożył dosłownie trzy razy i koniec. drugim razem znowu, chciałam mu zrobić laskę i nawet go nie zdążyła dobrze objąć ustami i było po wszystkim. no ale to się ponoć leczy. mi akurat na tamtym nie specjalnie zależało, ale gdybym go kochała pomogłabym mu coś zrobić. domyślam się, że dla niego to też niezła trauma.

Gość watpliwosc
jak to sie leczy? jak dzialaja leki majace przeciwdzialac wczesnemu wytryskowi, ile kosztuja itd? wie ktos?

Gość pięknota
raczej tu nie chodzi o leki a o psychikę, no i są różne techniki które trzeba sobie wyświczyć.

Gość gigasmok
A ja musze sie sporo naszarpac ,zeby miec wytrysk,wiec facetowi zazdroszcze.Nie mam problemu ze wzwodem ,ale na wprzyjemnosc musze zapracowac. Z tym przedwczesnym to nie rozumiem nawt o co chodzi.Jezeli facet ma wytrysk szybko to za drugim ,czy trzecim razem chyba moze dluzej ,bo skad tej spermy wezmiee?

Gość watpliwosc
moj obecny i poprzedni facet tez mogli baaardzo dlugo, co mnie czasem frustruje i meczy, bo po piewsze mysle, ze nie jestem wystarczajaco dobra, a po drugie kontynuuje mimo tego, ze juz mi sie nie chce, ale go przeciez tak nie zostawie. wole jednak to niz 5 sekund, wtedy chyba laska nie zdazy nawet poczuc, ze to sie zaczelo, nie mowiac o koncu.

Gość Frozen
Jeeezu.. to np jak idzie taki człowiek ulicą i ma wzwód to wystarczy że pod pretekstem zapięcia rozporka 3 razy się potrze i ma orgazm? Czy to dotyczy tylko sytuacji z kobietą? Ile czasu zajmuje mu dojście ręką???

Gość watpliwosc
tego dokladnie nie wiem ale podobno tylko troche dluzej niz stusunek. co ciekawe gdy ostatnio w babskim gronie o tym gadalismy bylysmy zszokowane jak duzo facetow ma z tym problem. moze ktorys sie odezwie jak z tym walczyc itd? i co robic po tym blyskawicznym seksie? pocieszac, udawac, ze nic sie nie stalo, no co???

Gość pięknota
czytajcie dokładnie. problem w tym, że najczęściej temu facetowi już drugi raz poprostu nie chce stanąć inaczej problem byłby mniejszy

Gość Loost
Nie jestem długodystansowcem - starczy max 15 min + 10 ( zależy od klimatu) gry wstępnej. Czasami jak widzę że zapowiada się coś dłuższego ( np 30 min) to wcześniej muszę skorzystać z łazienki - ale o tym moja kobietka nie wie. Poprostu mam na nią taką ochotę że muszę się wcześniej przygotować

Gość Frozen
Pieknota - ile zajmuje mu dojscie ręką?

Gość pięknota
nie wiem dokładnie, ale ponoć nie jest lepiej. podobno dosłownie kilka ruchów i po wszystkim.

Gość gigasmok
No to widze ,ze lepiej dluzej sie pomeczyc niz 3 sec.To troche za malo chociaz wygodne.Ciekawe ,czy w pozniejszym wieku to jakos sie stabilizuje?

Gość Frozen
A ile już sypiacie ze sobą?

Gość pięknota
jeżeli chodzi o masturbację to by mi nie przeszkadzało, ale wyobrażam sobię jak on się czuję podczas stosunku.....szkoda mi chłopaka. zero zabawy, no bo jak się go tylko dotknie to już koniec a ja mam tak chęć czasem dosiąść i troszkę poskakać, ale to niestety nie możliwe.

Gość watpliwosc
dobra ostatnie pytanie, glownie do facetow. wyobrazcie sobie, ze macie taki problem od dluzszego czasu, po raz kolejny to trwalo ile trwalo. jak ma sie zachowac dziewczyna??? co bedzie dla was najmniej krepujace, jaka reakcja was totalnie nie zdruzgota?

Gość gigasmok
Mary 1954 zalisz sie ,ze facet nie chce cie obracac ,a tutaj podajesz ,ze bys uciekla jakby stosunek trwal krotko.To dlaczego nie uciekasz od swojego meza.Zenujace.

Gość w malzenstwie to nawet wygodne
wtedy kiedy boli głowa