Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czorcik

po stosunku swędzi mnie cała skóra

Polecane posty

Niedawno zaczeliśmy się starać o dzidzię, no i jak już się plemniczki dostaną do środka to potem wszystko mnie potwornie swędzi. Spać nie mogę a i cała podrapana jestem. Wcześniej jak używaliśmy gumek to było ok. Może ktoś miał już takie objawy???

Gość ulibuli
ale swędzi cię skóra na calym ciele czy swędzi cię wewnatrz?

Wewnątrz jest wszystko ok, nic nie swędzi. Za to ręce, nogi mam już do krwi podrapane. Na początku nie wiedziałam od czego tak mnie swędzi, dopiero niedawno skojarzyłam że swędzi zawsze po przytulanku z mężem. Juz sama nie wiem co o tym myśleć :((

Gość ulibuli
może mąz używa jakiś kosmet które uczulają? no bo przecież nie od seksu nie? ;)

Gość ulibuli
piszesz ze masz podrapane..to moze nie drap się. bo jak uczulenie to dostajesz krostek i jak drapiesz to jest gorzej...

Gość ulibuli
albo masz uczulenie na jakis proszek w którym pierzesz ubranie...i akurat tak wyszło ze jak zaczeliscie bez zabezpieczeń to zaczełaś tego proszku ubierac no i sie tak na raz zeszło ;)

mąż ciągle tych samych kosmetyków a i proszek ten sam. Kłopoty zaczeły się jak odstawiliśmy gumeczki i zaczeliśmy się o dzidzię starać. Staram się oczywiście nie drapać, ale w nocy drapię się przez sen co jest poza moją kontrolą, no chyba że zacznę w rękawiczkach spać:)))) Też mi się wydaje że to nie może być od sexu, a jednak wszystkie fakty na to wskazują

Gość ulibuli
niee od seksu napewno nie! plemniki przecież nie uczulają - a napewno nie na całej skórze. bo my jak zaczel bez gumek to też mnie trochę swędziało ale wewnatrz - stąd pytałąm. tylko ze wewnatrz to jeszcze jakos mozna wytłumaczyć...moze idż do lek?? dermatolog??? sama nie wiem...bo gin chyba ci nie pomoże nic w tym...a moze od pościeli...? dziwna sprawa....

Gość ulibuli
albo zaczełaś moze jeść coś co uczula a czego wczesniej nie jadłaś..? w każdym razie nie sądzę żeby winowajcą był seks;)

Gość _____
to przestan sie kochac na jakis czas i zobacz co sie stanie

Gość ulibuli
o! no właśnie - trochę przerwy od seksu i zobaczysz jak to będzie...

Dwa razy miałam wstrząs anafilaktyczny. Z przedawkowania słonecznika i pistacji. Jak widzisz uczulać może wszystko. W Twoim przypadku nasienie Twojego Faceta lub nasienie wogóle. Poobserwuj to jeszcze, a potem pomów z lekarzem, pewnie da Ci jakiś antyalergen i po sprawie. A swoją drogą ciekawe:)

przyznaje że to dziwne. Byłam u dermatologa, (bo to trwa już prawie 4 tyg.) Stwierdziła uczulenie i przepisała leki. Wtedy jeszcze nie kojarzyłam objawów z mężem to i o to nie pytałam. Leków nie wykupiłam bo nie chce brać chemii jak staram się o dzidzię, kupiłam za to wapno i usilnie szukam alergenu. I wariuje od tego swędzenia. Trochę wstrzemięźliwości i się okaże czy mi się poprawi.