Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatrriss

sposoby by uwiesc faceta

Polecane posty

Gość beatrriss

jakie znacie sposoby by uwiesc faceta! piszcie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość huncwot....
przynieść piwo i pokazać nagość :classic_cool:

przede wszystkim, zeby uwiesc, to druga strona musi byc choc troche zainteresowana.... wiecej nie powiem, bo ja opatentowalam swoje sposoby:P

Gość hmmmm hm hm
a rozmowa o pilcve noznej...tzn.jesli on sie nią interesuje a ja mam niemalą wiedze o klubach itd.. a i wiem co to spalony :classic_cool:

Gość rezerwa
o piłce tez mozna ale nie za długo lepiej zagrac w pin-ponga

naprawdę dużo się uśmiechaj, tak szczerze i ładnie, szerokooooo i śmiej się z jego żartów :) ale nie jak glupia trzpiotka cókierkowa, a raczej w sposób symaptyczny i miły ;) to NAPRAWDĘ działa, gwarantuję :)

Gość rezerwa
nie smiej sie bo uzna cie za idiotke

Gość hmmmm hm hm
acha..a usmiechac sie mozna?;P i zartowac,dowcipkowac,ironizowac (ale nie z niego..;P) ?

och, droga rezerwo, przecież mówię, żeby nie robić z siebie trzpiotki. Wszyscy faceci lubią kiedy ktoś śmieje się z ich dowcipów! wszyscy! i wcale nie trzeba sprawiac wrażenie idiotki :O

Gość cocakarola
na kilku pierwszych spotkaniach słuchaj GO nie mów wiele,bo wtedy ON pomysli,że jesteś gadułą,a po co mu taka powtarzaj JEGO gesty,ale dyskretnie zabij GO wiedzą na jakiś temat, w którym ON też jest oblatany uśmiechaj się nie narzekaj nie mów,że marzysz by mieć 4 dzieci nie opowiadaj o byłych i jacy to faceci są źli

Gość beatrriss
No to słuchajcie teraz. Powtarzanie gestów juz było -ale z jego strony patrzenie w oczy, usiechanie się dłuzej niz nakazuje przyzwoitosc było nawet gdy pozowalismy do zdjęc w gronie przytulanki były,pocałunki w policzek też;) a teraz cisza..jak spotykamy sie w towarzystwie jest super, choc unikamy sie troszke wzrokiem a jezeli facet cie unika i patrzy na ciebie gdy ty nie patrzysz to jest jakis znak? kurcze smam juz niewiem co zrobić

Gość rezerwa
uśmiech to co innego niż rechotanie z jego zartow. trzpiotki sa słodkie, sam to wiem i lubię takie. to nie matrony pełne rezerwy w stosunku do faceta. sa naturalne, a do tego potrafia smiac sie z siebie. nie radze ironizowac z faceta. tego nie lubi facet w zadnym stadium znajomosci. załosne: nie wszyscy lubia przebywac z idiotka. z tym gadaniem to sie zgodze: krotko i na temat.powtarzanie moich gestow uznałbym za ironie i wywalił przyszła kandydatke na przysłowiowy... kiedy kobieta kłamie, facet to wyczuje. zreszta, sama sie wyda przy innej okazji. :P

Gość beatrriss
słuchajcie a kiedy wyczuc ze facet kłamie??? jak np cos mówi przyciszonym głosek ale nie daje sie odczuc ze to mówi powaznie i smieje sie przy tym?

Gość rezerwa
do autorki: niech ci sie nie wydaje ze jestes w stanie uwiesc faceta. patrzenie na ciebie nic nie znaczy. tak samo patrzy na inne. wiem, ze to dołujace dla ciebie ale tak jest :classic_cool:

Gość cocakarola
może to typ ostrozny albo ma jkies traumatyczne przejscia i woli zachować dystans

Gość hmmmm hm hm
ja juz sama nie wiem...niby na mnie sie gapil,nawet raz gdy szlam kolega sie spytal czy to ta a ten przytaknal...ale jakos teraz zaczepia znajomą,zagaduje itd.....:O zbrzydlam mu.......;P

Gość rezerwa
tego sie nie da wyczuc. moj kumpel ma do perfekcji opanowane kłamstwo. a kobieta z ktora jest ufa mu bez granicznie. :classic_cool:

Gość beatrriss
rezerwa a skad ta pewnosć???;)

Gość rezerwa
spadam🖐️

Gość hmmmm hm hm
wiec o co moglo mu chodzic.......;P

Gość beatrriss
no ja pytam o co?

Gość hmmmm hm hm
to jestesmy dwie:D tyle,ze ja mam bardzije skomplikowaną sytuacje...jedna go zarywa on ją chyba tez a ja jestem bardzoo niesmiala:O

Kobiety, a nie jest przyjemniej, kiedy to Wy jesteście przez nich uwodzone? Czy widział kto by pułapka goniła mysz? :o

Gość hmmmm hm hm
to znaczy ?

Gość mara mara
stara_baba, bo to o to chodzi w uwodzeniu, by umiec dac sie uwiesc :)