Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfika

czy mozna polubic dziecko swego chlopaka????

Polecane posty

Gość elfika

czy mozna polubic dziecko swego chlopaka?? nie mam z nim kontaktu i boje sie miec. moze jest ktos w podobnej sytuacji?

Gość elfika
ale jesli jest ode mnie mlodszy jedynie o 15 lat? boje sie kontaktow z nim jak ognia :(

Gość fe fer
moim zdaniem to wlasnie lepiej ze to tylko 15 lat roznicy a nie wiecej....

Gość elfika
eh sama nie wiem. chyba poprostu boje sie ze bedzie wazniejszy ode mnie w zyciu mojego faceta

Gość panterka84
roznie to bywa zalezy od Twojego i jego nastawienie.Moja kumpela nie cierpi dziecka swego faceta ale jakos sie znosza,za to druga uwielbia dzieci partnera choc miedzy nimi riznica wieku jest zaledwie 8letnia

Gość elfika
narazie nie mam z nim kontaktu i poprosilam mojego faceta zeby nie aranzowal takich spotkan. moge tego od niego wymagac? czy cos ze mna nie tak?

Myślę, że na razeie nie powinnas poznawać tego dziecka, skoro nie jesteś pewna, czy je polubisz. Temu dziecku też będzie łatwiej oswić się z myślą, że tata ma nowa partnerke, jesli bdzie widziało, że mimo tego związku tata ma dla niego czas, a partnerka nie wtrąca sie i nie próbuje w nic ingerować. Powiedz chłopakowi, że troche obawiasz się pierwszego spotkania i że wolałabys je trochę odsunąć w czasie.