Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżemik

mam pytanie

Polecane posty

Gość dżemik

sytuacja jest taka: spodobała mi się dzis w hipermarkecie dziewczyna. Widziałem iż rozmawiala z inną dziewczyną. Ta inna dziewczyna tam pracuje -widze ją w jednym sklepie zawsze. Otóz chcialbym jednak nadrobic błąd który popełniłem dziś, nie zapraszając ją na kawę czy gdzieś. Mysle sobie więc, iż pójde jutro do tej innej dziewczyny i powiem "widzialem Cie wczoraj z taką to a taką dziewczyną. Chciałbym zaprosić ją na kawę. Tu jest mój nr tel. (podam nr;) Jeśli jest zainteresowana, niech przesle mi swój nr tel i zadzwonię do niej" Myslicie, że to w porządku odebrane? :)

Gość dżemik
*że to będzie w porzadku odebrane? ;)

Gość dżemik
taki mam zamiar :) dzięki

Gość wyjdzie z tego
marmolada :)

kurcze dla ciebie widze to normalka zaprosic gdzies dziewczyne wiec napewno ci wyjdzie jak nie z nia to z inna, ja sie kilkanascie lat zastanawiam zanim zaprosze dziewczyne gdzies

Gość gratuluje z całego serca
odwagi i uważam że będzie bardzo dobrze odebrane. Ja nawet jeśli nie miałabym sie ochoty z Tobą umówić zrobiłoby mi sie miło. powodzenia

Gość wyjdzie z tego
to zastanawiaj sie dalej 🖐️

Gość tylko tej dziewczynie
pracującej w tym sklepie będzie chyba troche przykro

ja zawsze mysle sobie tak: czy ona mi sie na pewno podoba? a jesli nie i ją zaprszę a ona sobie pomysli ze mi sie podoba i bede w sotsunku do niej nie szczery, albo mysle sobie czy ona ma jeszcze chlopaka, bo wiem ze kiedys miala a jak ją zaproszę to ona powie, przeciez wiesz ze mam chlopaka, hm ale w ogole to dla mnie takie zaproszenie to wielka rzecz, swieta bozego narodzenia przy tym, to pryszcz, poprostu ja to traktuje za powaznie, bo mi sie wydaje ze trzeba to traktowac powaznie tak samo jak trzeba traktowac powaznie dziewczyny ale pewnie myle pojecia i nigdzie nie zajde jak dalej bede tak robil

pewnie lepiej traktowac zycie za malo pwoaznie niz za bardzo powaznie

Gość dżemik
nie zapraszałbym dziewczyny gdyby mi się nie podobała - ona była bardzo ładna (ale nie chce z góry zalożyć że kogoś ma). Czy tej dziewczynie ze sklepu będzie przykro? No wlasnie napisalem tu aby czegoś nie przeoczyć. Ta dziewczyna ze sklepu też jest bardzo ładna , ale jest blondynka, a ja wole brunetki :) Jesli by to wypalilo to podarowałbym jej bukiet kwiatow:)

Gość to nie jest dobry pomysł
żeby umawiać się przez obcą kobietę. zresztą ona może nie znać tej z którą chcesz się umówić

Gość moja refleksja
ODWIEDZAJ INNE SKLEPY Z NADZIEJĄ ŻE SPOTKASZ WŁAŚCIWĄ :D

Gość dżemik
one się znają - tyle zauważyłem ;) ale dzięki za opinię

Gość dżemik
postanowilem, że to jednak nie jest dobre - wykorzystywać osobę trzecią :| next time...