Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmalina

DZIEWCZYNY mieszkające na wsi

Polecane posty

mieszkam w miescie,ale pochodze ze wsi i nie mam zamiaru sie tego wstydzic:) oolka,aga36 Wy tez tutaj? :)

Gość oolka
ewka---poszła na nasz topik!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Gość basqa
dokladnie tak jest ze nawet mlodziez jest bardziej ulozona i mniej huliganska niz w miastach To czy sie jest ze wsi czy z miasta to bez roznicy po prostu trzeba BYC czlowiekiem Ale niektorym w miastach sie w du..ch poprzewracalo gonia za kasa i nic innego sie nie liczy KASA KASA KASA klapki na oczach i kasa JAK roboty A NIE LUDZIE

Gość oolka
podnoszę topik:D

Gość mieszkam na wsi
i nie przyszło mi do głowy, zeby się tego wstydzić. profesor zwyczajny- a psy w blokach, to są na wolności, co/ hehe, zastanów się zanim coś napiszesz, bo jestes zabawny. pies na wsi- na uwięzi, hehe ale ubaw

Gość perfectvillage
Staram sie unikac stereotypowego myslenia, ale musze przyznac, ze z moich obserwacji wynika, ze ludzie ze wsi sa bardziej pracowici, oszczedni, sprawiedliwi itp. Nieprawdą jest, ze znecaja sie nad zwierzetami, kopią psa czy cos takiego... Ktos sie tu uniósł, ze swinię czy kurę zamordowali...A zastanow sie mądralo, ty to nie jesz kury czy swini? Ktos ja musial zabić zebys ty mogl to zjeść! Sama mieszkam na wsi i nie czuję sie z tego powodu gorsza. Mieszkam w bardzo milym i malowniczym miejscu, wszedzie jest czysciutko zadbane chodniki, domy i gospodarstwa. Moi rodzice nie maja gospodarstwa, ani ziemi, takze pod wzgledem pracy moje zycie niczym nie rózni sie od zycia mieszczuchow.

Gość wiochmen
Ja nie jestem dziewczyna,ale i tak sie wpisze. Wychowalem sie na wsi, tam sie uczylem, pracowalem. Jakis czas temu pracowalem na stacji benzynowej na obrzezach malego miasteczka, region zdecydowanie wiejski. Potem sie przenioslem do miasta i teraz wlasnie tam mieszkam, pracuje rowniez na stacji benzynowej. I powiem jedno : takiego CHAMSTWA i BURACTWA jak w miescie to ja na wsi widzialem 10 razy mniej. Ludziom "z miasta" czesto sie wydaje ze sa jacys lepis, to bzdura. Ludzie na wsi czesto sa bardziej kulturalni, spokojniejsi. Ci z miasta ... to takie aroganckie glosne buractwo.

Gość perfectvillage
Burak roślina pospolita, wyrośnie wszędzie :P