Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwka_______________

Do wszystkich meskich szowinistycznych swin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jakim prawem do cholery macie czelnosc wymagac od kobiet by byly ladne, zgrabne, zadbane, modnie ubranie, uczesane, pachnace itp itd bo wymagania to wy macie OGROMNE!!!!! tylko co w zamian oferujecie??? do komentowania wygladu dziewczyn to pierwsi, a spojrzeliscie na 90% polakow na ulicy???? ubranie - beznadzieja, bez gustu, czasem mam wrazenie ze ciuchy byly dobierane po ciemku. fryzura - kolejna porazka. sterczace na wszystkie strony syfy i wagry na twarzy - bo po co sie tym zajac. cialo -chcecie by kobiety byly zgrabne, a my tez chcemy zeby facet mial ladne cialo! a co mamy? wystajace kosci, flakowate miesnie lub baloniasty brzuch. do tego jeszcze brzydkie zeby - bo do dentysty taki nie chodzi. plama od potu pod pacha. lupiez we wlosachbrudne buty. pogniecione ciuchy. brudne pazury. i moglabym tak wymieniac i wymieniac. najbardziej mnie smieszy ze ci powiedzmy z tych najgorszych maja najbardziej zlosliwe komentarze pod adresem dziewczyn i najwieksze wymagania. i na koniec apel - CHLOPAKI KUPCIE LUSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no wiesz ja mysle
ŚLIWKA ULŻYŁO cI????:p:d

Gość katamaran
Yes yes yes!!!:classic_cool:

Gość kobranocek
FAJNIE :) KOCHASZ INACZEJ ?

Uffff.... lubię sobie tak pokrzyczeć... Natychmiast twardnieją mi sutki a w stringach mam wodospad deseru "Słodka chwila" :classic_cool:

Wytłumaczę Ci, siostro. Faceci nie muszą o siebie dbać - bo i tak baby za nimi latają i proszą się o jakikolwiek znak łaski. Niezależnie od tego, ile dni facet nie zmieniał gaci i nie mył zębów. Kobiety natomiast muszą o siebie dbać, żeby mieć choć cień szansy że jakikolwiek facet zechce poświęcić im 4 minuty na dobę w przerwie między dłubaniem w nosie a otwarciem browarka przed telewizorem. Tak już ten świat jest urządzony, a jak się nie podoba - to reklamacje gdzie indziej (adres znajdziesz w Księdze Rodzaju). 🖐️

Gość venom squad
krzycz sobie krzycz...a i tak będziesz się stroiła, bo dla was wasz wygląd to największy atut,który tylko interesuje facetów...

widze ze podszywacze musza nalezec do tych 90%, bo ich zabolalo!!!! nie ulzylo mi. po prostu nie rozumiem jakim prawem faceci maja tak wygorowane wymagania wzgledem kobiet, jezeli nie maja nic do zaoferowania w zamian? jak nieraz slucham wypowiedzi facetow to musze uwazac zeby im sie nie zasmiac w twarz. poza tym, widze ze prawda boli. bo od razu co niektorzy lesbijke ze mnie zrobili. eeeeh - to wlasnie polscy faceci sa.

Gość venom squad
a dlaczego wy lecicie na kase ??? i patrzycie na zarobki faceta choć same w większości grosze zarabiacie ???

bede sie stroila, ale nie dla tych 90% niedorobionych dupkow.

Gość venom squad
tylko zawsze może być tak, że nie starczy dla ciebie tych z 10 % :) może być o wiele więcej lepszych od ciebie.....

ja nie patrze na kase. a jestem pewna, ze zarabiam wiecej od ciebie. moze to brzmi zarozumiale, ale to prawda. mam wielkie szczescie bo mam swoje pieniadze i nie potrzebuje kasy faceta.

Gość do dyżurne chamidło forum
wiesz co - tak sobie myślę, że wolałabym umrzeć jako dziewica niż uprawiać seks z niedomytym śmierdzielem :P

starczy , starczy, niech cie o to glowka nie boli

Gość zimorodek łowca rybek
--> śliwka - ❤️ :classic_cool:

Gość venom squad
jak masz kase to gratuluje....ale to typowe dla takich jak ty.... wybrzydzacie i tyle...pamiętaj, że dziewczyny o twoich poglądach łączą sie z podobnymi facetami ....więc nie zdziw , że potem taki wymieni cię na 20....bo konkurować z 20 już szans nie będziesz miała i rzadne pieniądze ci nie pomogą...

Gość a moj sie pachni i stroi
bardziej niz ja:p , pracuje bardzo duzo, to mij ideal chodzacy:) ale faktycznie moj eks byl okropnym brudasema wymagania mial nie ziemskie

Gość a moj sie pachni i stroi
przepraszam za bledy:)

Gość brawobrawooooo
POPIERAM:) faceci to flejtuchy,bleeeeeee

jak ubranie niewyprasowane to znaczy ze kawaler do wziecia ;) :classic_cool:

sliwka popieram cie w 100 proc. bo kobiety w odroznieniu od mezczyzn nie maja przerosnietego ego i nie uwazaja sie za chodzace bostwa, nawet jesli sa niedalekie temu. za to facet zawsze uwaza ze wyglada cacy :/

Gość facet flejtuch
Tak, jestem flejtuchem. Mi to nie przeszkadza, a kobietom chyba też - nie narzekam na brak powodzenia :-) Kobiety generalnie są łatwe i baaaardzo niewybredne. Z pewnością istnieją wyjątki, być może do takich wyjątków zalicza się założycielka topiku. Tylko - co mnie to obchodzi??? :classic_cool:

Gość do nigdy nie miałam narzeczone
bez obawy - nie jestem dziewicą :D:D:D

nie napisalam nic o urodzie, bo twarzy nikt sobie sam nie wybieral. ale wszystko to o czym napisalam w poscie mozna zmienic. ale faceci oczekuja ze tylko kobieta ma sie zmienic!!!! a co do twarzy to oczywiscie brzydkie odpadaja - to kolejne wymaganie, niedorobionych dupkow. nigdy nie mialam spoconego brudasa i miec nie bede. i popieram lepiej byc dziewica do konca zycia niz uprawiac seks z brudasami, kretynami i reszta buractwa

Gość do dyżurne chamidło forum
z natury jestem estetką :P - brudasami sie po prostu brzydzę :O

A ja Cię popieram, z jednym jednak wyjątkiem. Nie słuchaj tego, co mówią i jakich wymagań spodziewają się po Tobie faceci, za to zrób coś dla siebie i odpuść sobie z nimi te zajadłe dyskusje. Na marginesie - w jakim Ty się środowisku obracasz kobieto ? Na mnie faceci wymienieni przez Ciebie nie robią żadnego wrażenia, omijam ich szerokim łukiem.

venom sqad ----- na jakiej podstawie stwierdziles ze jestem stara??? ja mam 24 lata:-)