Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwka_______________

Do wszystkich meskich szowinistycznych swin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość do facet flejtuch
ciągnie swój do swego - chciałoby się na to co tu napisałeś rzec i tyle :O

Gość otoz wlasnie...
jakim prawem!

nie musze sie obracac w takim towarzystwie zeby sluchac "meskich madrosci". na studiach mialam facetow na roku, w pracy tez sa faceci, zreszta w glupim autobusie mozna sie cudow nasluchac, podobnie w barach, pubach itp.

\"ale faceci oczekuja ze tylko kobieta ma sie zmienic\". Błąd. Gruby błąd. Faceci wcale tego nie oczekują. Im to zwisa. Ale na atencję trzeba sobie zasłużyć - jeśli chce jej się doznać. A najwyraźniej kobitki bardzo tego pragną. Kiedyś uświadomiła mnie moja serdeczna przyjaciółka. Powiedziała: \"chłopie, ty naprawdę myślisz, że kobiety się stroją i malują dla facetów? Naiwny jesteś. Kobiety PRZEDE WSZYSTKIM stroją się i malują ze względu na... inne kobiety.\" Poza tym, nie straciła na ważności stara prawda. Stara prawda nr 1: Dlaczego tanie wina są dobre? Bo są dobre i tanie. Stara prawda nr 2: Dlaczego kobiety się malują i perfumują? Bo bez tego są brzydkie i śmierdzą. Peace, sisters 🌻 🖐️ 😴

Gość venom squad
nie mówie , że jesteś stara...ale wiem, że kobiety przy pieniądzach i powiedzmy nawet średnio ładne wybierają takich odstrzelonych facecików, ale faceci tacy zazwyczaj tak dbają o wygląd...by podobać się kobietom ( zwróć uwage na liczbe mnogą), wiesz mi, że taki zazywczaj często zmieniają kobiety.... najlepszy przykład mój ojciec..... żeby nie było ja dbam o siebie z nudów...straszne ale prawdziwe :)

kobiety szaleja za nieogolonymi, spoconymi, smierdzacymi facetami najlepiej jak prosto z rusztowania po calym dniu pracy ;):classic_cool:

Gość do dyżurne chamidło forum
idąc dalej twoim tokiem myślenia zapytam a dlaczego faceci się nie myją i nie erfumują? - bo im własny smród nie przeszkadza - niestety :O

*znaczy się perfumują

a poza tym to : tanie wina są dobre bo są tanie :P

niestety dlatego, bo....zartuwa życie innym czyli komplikuje :O

* zatruwa :)

Laseczki, jestem pełna podziwu - żeby się tak ekscytować jakimś wyimaginowanym problemem w godzinach późnowieczornych... PMS czy samotność? Nie chcecie? Nie wąchajcie! Ale żeby zaraz topik wymyślać? PS. Nie ma to jak porządny sztach spod męskiej całodziennej pachy :classic_cool:

jezeli im to zwisa to skad sie biora posty typu - chce by moja dziewczyna schudla. poza tym najwiekszym marzeniem faceta jest miec laske ktorej beda mu kumple zazdroscic. wiec nie pieprz mi tu bzdur ze im zwisa. a tak na marginesie: faceci nawet jak sie wyperfumuja to smierdza. bo jak ktos pryska sie parfumami na spocone cialo, do tego na spocona koszulke - to jest dopiero smrod. uuuu, od razu mi sie lato przypomnialo. bleeee venom sqad - ja nie mowie o przesadnie wysrojonych pajacach (typu Olivier Janiak), ale o zadbanych meskich facetach. ja dbam o siebie, bo taka juz jestem. lubie byc zadowolona gdy patrze w lustro. a jak mnie facet kiedys rzuci to sobie zatrudnie mlodego przystojnego ogrodnika i naciagne go na moja kase:P

Gość do Rybka zwana Wandą
masz problem wieczorową porą? :O - temat lekki aczkolwiek mało przyjemny więc w czym problem Twój?

Gość misiatygrysia
śliwka---->popieram i podpisuję się obiema ręcami....Jest nawet takie powiedzenie, ze jedne facet jest prozny jak 10kobiet.

\"najwiekszym marzeniem faceta jest miec laske ktorej beda mu kumple zazdroscic\" Wydało się - śliwka jest facetem. Bo jeśli nie - to skąd wie lepiej ode mnie co jest największym marzeniem faceta? A ja bezdyskusyjnie mam w gaciach pisiora (niemytego, a jakże). Trauma?

Gość do Rybka zwana Wandą
no więc w czym problem? :O

hehehe i tu chciałoby się rzec - Ty chuju niemyty !! :P

Gość misiatygrysia
gdyby nie to, ze plemnika trzeba czasem skądś wziąć to niechby spadali na szczaw!!!!!!!!!!!!!!!! :D

SZOWINISTYCZNA SWINIA --- mam 24 lata. obecnie nie studiuje. mam tylko licencjat. nie powiedzialam ze zarabiam bajonskie sumy, ale wiecej niz moi przecietni rowiesnicy. nie chwale sie tym, po prostu mi sie poszczescilo. tak jezdze autobusami i co w tym zlego? mialam wypadek samochodowy i od tego momentu po prostu boje sie jezdzic. ale skad do cholery wywnioskowales ze nie odmawiam brudasowi????? masz uczulenie na kobiety ktore cos soba reprezentuja, ze jestes tak zlosliwy???

Gość do stańczyk
sprecyzuj - co to znaczy w miarę zadbany :O i co to znaczy odpowiednia waga i wzrost p.s odpowiednia waga to też element dbałości o swój wygląd

Gość misiatygrysia
śliwko>>>>> panowie tutaj lecza kompleksy jakwiększosc troli netowych. Pożądny ciężko pracujący facet o tej porze odsypia pracę i nie ma czasu plaszczyc tylka i klocic się z laskami na babskim forum.Panu juz dziękujemy :P

Gość misiatygrysia
mam fajnego kolegę z Biłgoraja, więc nick tym bardziej mi się podoba...