Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halunia

POMYSŁ NA WIECZÓR ANDZEJKOWY- WE DWOJE

Polecane posty

Gość halunia

Wiem że do andrzejek jeszcze sporo czasu ale ten czas tak szybko ucieka że za nim się obejrzymy to będą już właśnie andrzejki. Jestem już chłopakiem 7 lat, od trzech ze sobą mieszkamy. Z pewnych względów chciałabym abyśmy ten wieczór spędzili bez znajomych, szczególnie jednych. Jeśli użądzimy w domu imprezkę to będziemy musieli zaprosić też tych ludzi tzn. brata (i jego laski) mojego chłopaka . A nie chcę spędzać z nimi czasu, nie chcę ich nawet widzieć, ale oni o tym nie wiedzą. Więc wymyśliłam że ten wieczór spędzimy tylko we dwoje, może być w domu. Tylko co my będziemy robić? Boję się że ten wieczór spędzimy tak jak każdy inny, nudny, każde z nas będzie robić to na co akurat ma ochotę. Przeważnie jest tak że jedno z nas leży przed telewizorem a drugie siedzi w sąsiednym pokoju przy komputerz. Dajcie pomysły co zrobić aby ten wieczór był inny. Czekam na propozycje i wasze pomysły. Liczę na was.

Gość najpier razem przygotowac
pyszna kolacje, potem ja jesc, pic winko, jakies fajne wrozby albo gry erotyczne :P i full wypas wieczorek 🖐️

Gość zasypaliście topik pomysłami
nie ma co,

Gość eefadasd
temat jaknajbardziej aktualny - moze sa tu panie ktore maja multum pomyslow w glowie aby ten wieczor spedzic we dwoje -- podpowiedzcie cos ;)

Gość piszcie gamonie

Gość ejJey
hmm a cos bardziej kreatywnego ?

Gość dano
Pałac 30 piętro po 20godz może być zimno,ale tym większa mobilizacja żeby potem się ogrzać ;)

Gość ejJey
rece mozna zalamac ...