Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_emka

szukam miłości

Polecane posty

Gość wiem kim jesteś
:D:D:D:D:D też wiem;):P

Gość ulalalala
a kim jestem? :P

Gość ulalalala
zeszłego lata to nie byłam ja ;)

rrrrrwa albo pomyliłem plaże albo zostałem wystawiony;) ulalala mam nadzieję, że to nie byłaś Ty zeszłego lata bo jeżeli to byłaś Ty to muszę Ci oznajmić, że mam blizny na plecach od Twoich paznokci i przez Ciebie nigdy już nie pójdę spać w samych skarpetkach:O

Gość ulalalala
chyba plaże pomyliłeś ;) a ja zmarzłam 😡 :P miłość, no to mnie znalazłeś :( zeszłego lata to byłam ja. przepraszam :P

Gość ulalalala
Ty zawsze chodzisz spać w samych skarpetkach? :D:P

już nie:O od kiedy w miłosnym szale rzuciłaś się na moją stopę ubraną w gustowną skarpetkę i wygryzłaś dziurę na wysokości kostki chodzę spać w samych butach narciarskich:O następnym razem albo opanujesz podniecenie albo wgryziesz się w plastik...i nie przepraszaj...bo pewnych dziur po prostu nie da się zaszyć....ehh życie:O:P

Gość ulalalalala
miłość :D przepraszam, ale obecność Twojego łuku działa tak na mnie chyba podświadomie ;) ale nie gryzę zbyt mocno :O :P zjadam potencjalnych pratnerów. tak mam ;)

o proszę reprezentujesz mój ulubiony typ kobiety-\"Ja Cię kocham ,a Ty mi odgryzasz głowę\" czy jak mnie zjadasz to na początku smarujesz mnie kremem? zaczynasz mnie smakować od dołu czy góry? i gdzie umieszczasz wisienkę?

No, przyznam Ci się, że ja też. Nie seksu samego szukam, tylko właśnie miłości. Wzajemnej. Dziś to zrozumiałam dobitnie. :O

Gość ulalalalala
miłość, jesteś moją przystawką. więc polewam jakimś dobrym sosem i dziś zjem na ostro. bez wisienek. chyba, że sam w sobie masz jakieś słodkie cząsteczki(?) i tylko na słodko smakujesz ;)

Gość ulalalalala
ale przesłodziłam :O :P

Gość sunset_
ja tez pragne milosci i faceta, ktory jest mi pisany przez los, nie interesuja mnie juz romanse i przelotne znajomosci, czekam na mojego faceta, tylko gdzie on jest i jak poznam, ze to on jak go juz w koncu spotkam?

Gość taka prawda
miłośc to ludzkie urojenie i raczej jak ktos jej szuka to z gory woiadomo ze jej nie znajdzie jest dana tylko wybranym ale przychodzi sama z nienacka i trzeba sobie na nia zasłużyć;)

Gość sunset_
ja nie napisalam, ze szukam, tylko ze czekam kiedys szukalam 'na sile", teraz wyluzowalam i po prostu czekam, nie upieram sie przy tym tak bardzo, jesli mi jest pisana to znajde

Gość Prawdziwa Iza.
Sunset_ Najpierw wdychasz, póżniej szukasz i czekasz i nic. Proponuje precyzyjnie określ czego chcesz i wyslij taką informację, a ona dotrze tam gdzie trzeba. Nie trzymaj tego w sobie. I nie zachowuj się jak pasażer taxi, polecając kierowcy co chwile inny kierunek. Pozdro.

ja szukam i czekam ale samo czekanie nie wystarczy bo tak moge czekac do starosci i nic, nie szukam tez w desperacji in ie umawiam sie z kazdym na siłe poprostu mam nadzieje ze spotkam tego jedynego, tylko jeeli ten mi przeznaczony mieszka 1000 km odemnie to jak go spotkam?

Gość cinemaxxxx
nie każdemu jest dane kogoś mieć

Gość cinemaxxxx
bo tutaj znajdziesz tylko iluzję

potwierdzam!!!!:D:D:D;)....chociaż podobno są wyjątki,a każdy wyjątek jak wiadomo potwierdza regułę;)

...a ja czekam, szukam i nic...mam juz 30 lat i zaczyna mnie to wszystko denerwowac, do tego stopnia, ze zaczelam szukac juz na portalu internetowym samotneserca.pl ale do czego zmierzam...bylam juz na nie jednej randce i fakt dzieki internetowi zaczelam chodzic wlasnie na te randki, na nie jednej bylam z super przystojniakami, ale... no zero chemii, ja nie wiem o co chodzi, ale jeszcze jakikolwiek facet nie byl w stanie mnie w sobie rokochac, a takie byle co chyba nie warto poswiecac swojego zycia co?

ja czekam, szukam i nic...mam juz 30 lat i zaczyna mnie to wszystko denerwowac, do tego stopnia, ze zaczelam szukac juz na portalu internetowym samotneserca.pl ale do czego zmierzam...bylam juz na nie jednej randce i fakt dzieki internetowi zaczelam chodzic wlasnie na te randki, na nie jednej bylam z super przystojniakami, ale... no zero chemii, ja nie wiem o co chodzi, ale jeszcze jakikolwiek facet nie byl w stanie mnie w sobie rokochac, a takie byle co chyba nie warto poswiecac swojego zycia co?