Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka74

trzydziesto dwu letnie mamy!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asccsd
ostatnio czytałam na ten temat w necie, jakiś artykuł, że dla kobiety optymalny wiek na urodzenie dziecka sięga 35 roku życia to mnie pocieszyło bo mam 30 lat i nie zapowiada się na razie żebym mogła i chciała mieć dziecko, ty też się załapujesz :) trzymaj się, powodzenia

Ja co prawda mam trochę więcej, ale urodziłam mojego syna mając 32 lata (a właściwie 32,5), więc się nie przejmuj

Gość mikkii
ja urodziłam 2 m-ce temu pierwsze dziecko a lat mam 34.. za 3, 4 lata będziemy starać się o drugie..:) pozdrawiam, głowa do góry i rób tak jak ci serce nakazuje a nie konwenanse:)

Gość mikkii
aha, i dla twojej wiadomości- parą (w międzyczasie małżeństwem) jesteśmy od lat..15-stu :) wcześniej, zanim zdecydowalismy się na dziecko przez wiele lat brałam tabletki anty.a w ciążę zaszłam bez problemu za pierwszym razem po podjęciu decyzji o rodzicielstwie.. więc..do dzieła !:)

Gość Mama 19 m-czniaka
Cześć dziewczyny Ja urodziłam swojego synka miesiąc po swoich 32 urodzinach. Czułam i nadal czuję się świetnie, a za roczek chcemy starać się o kolejnego dzidziusia :) Cudownie jest być mamą :) :) :) chociaż nigdy wcześniej tak nie uważałam ;) POLECAM i pozdrawiam

Hej! Swojego synka urodziłam tydzień po swoich 32. urodzinach w 2002 roku. Teraz jestem w 7. miesiącu ciąży i czekamy na braciszka. Mąż wspominał coś o trzecim, ale mam nadzieję, że to był żart :D

Ja mam półrocznego bąbelka. W ciążę zaszłam bez żadnego problemu po odstawieniu tabletek:) Powodzenia:)

Gość jjjjjjjddddddddd
do autorki: masz 32 lata, to naucz sie jak sie poprawnie pisze slowami twoj wiek. To co napisalas w tytule topiku, to wstyd! Rozumiem, ze z tego powodu Cie juz tu nie ma :D

Gość asccsd
dziewczyny, fajnie że piszecie, mnie też, choć nie jestem autorką topiku, wasze odpowiedzi bardzo podnoszą na duchu

Dzieki dziewczyny za wsparcie,a jak dlugo sie staralyscie?Pisze dopiero teraz bo pracuje caly dzien buziaki

Gość jjjjjjjddddddddd
masz 32 lata i nie wiesz co sie teraz uwaza o ciazy w tym wieku, a chcesz sie starac o dziecko? sama jestes jak dziecko. po pierwsze: lekarza masz? idz z nim porozmawiac czy wszystko z twoim organizmem ok, porob badania. po drugie: masz meza/partnera? idz z nim do lozka... i wyluzuj, bo za duzo sie zadreczasz. zajrzyj tez tutaj i pogadaj z bardzo milymi kobietami (dziwne, ze nie znalazlas sama tego topiku): http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3273713&start=0

Gość aha dzieci wstydza sie starych
rodzicow

Do jjjjjjjjjdddddddddddd domyslam sie ze ty to pewnie faceta nie masz bo na normalna nie wygladasz.Moze zacznij szukac,.zal mi ciebie,Powodzenia

Gość superstar1
hello help me why is november so shit? ideas on what to do i have no friends

DO JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze jedno ,to ty powinnas sie wstydzic to co piszesz ,,bo nawet jak bede miala 40lat i urodze dziecko to i tak duchem bede sie czula mlodo.Zrób mi przyjemnosc i juz nie pisz takich glupot bo tylko sie osmieszasz!!