Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaamisiabe

pomóżcie mi zlapac dystans

Polecane posty

Gość misiaamisiabe

09.11] 23:18 misiaamisiabe dlaczego los mnie tak sprawdza? mam 8lat mlodszą kolezankę - konczyla ze mna podyplomówkę, ma super pracę, podróżuje po świecie, ale jej mama zawsze w nią wierzyla z moją mamą nigdy nie wiem co mi niemilego powie 9łącznie z przepowiedzeniem przyszlosci na Dworcu centralnym) smutno mi kurde [09.11] 23:20 misiaamisiabe nie uwazam, ze świat jest zły ja mając 24lata biegalam miedzy jednym a drugim szpitalem, bo oboje rodzice byli w szpitalu [09.11] 23:21 mdli mnie........ przepłakałaś dziś pół dnia bo zapomniałaś wziąć rano antydepresant? Nie? To się sama nie wkręcaj, do dna jeszcze masz daleko. Bardzo daleko [09.11] 23:22 misiaamisiabe cieszę się, ze ją znam, bo warto znać ludzi szczęśliwych, którzy nie wiedzą o tym jak w zyciu może być Ta moja kumpela nie wiedziala nic o mnie, o tym, jakie pieklo mialam w domu. Zerwala ze mna kontakt, gdy stracilam pracę. Sorry, bez sensu to moje ględzenie, niepotrzebnie przezywam . Nie dalam rady wtedy ukryc klopotów, zawsze mi się udawalo a wtedy gdy ją poznalam problemy mnie zwyczajnie przerosły. [09.11] 23:24 misiaamisiabe ja juz swoje dno osiągnęłam, juz wiem kiedy ludzie potrafią wbic w dno. Jestem jedna wdzięczna losowi, ze mnie tak zepchnął wlasnie na dno - dzięki temu nie bylam na targach w Katowicach i jestem cala i zdrowa, choc zaliczylam dół. mdli mnie...>>>a to niech Cię mdli.

Gość olej to wszystko
pieprz to, napij się mleka, uśmiechnij się i unikaj zlosliwych troli, które karmią kompleksy wyzywając się na innych

Gość muchomorkaa
glowa do góry:)

Gość nieplacziniesmutaj
jesienna deprecha? rozumiem Cię - mam to samo, zaraz wskakuję do wanny z pachnąca koąpielą a potem łóżeczko:) ....;)

Gość Miauczący Behemot
ech...jak ma byc dobrze, w kraju , w ktorym nie ma szans, w ktorym ciagle pada, ciagle zimno,a w pracy - jak sie ja ma- to ludzie zatruwaja Ci zycie, i zarabiasz tyle ze i tak nie ma sznas by sie usamodzielnic, a pieprz....politycy mowia ze wiedza co zrobic by lepiej zyc-buahahahhah, w kraju , w ktorym kazda laska ktora przekracza pewne wymiary juz jest sloniem, w ktorym panuje zawisc, zazdrosc, a ceny przyprawiaja o zawrot glowy, ........ja juz sobie nie radze...