Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie zmczona

Cały czas jestem zmęczona...

Polecane posty

Gość wiecznie zmczona

Śpię naprawdę sporo...Co zrobić żeby mieć więcej energii??

Gość hmm....................
śpij z wibratorem

Gość może ascofer
pomoże? polecam :) i koniecznie metoda na odstresowanie. I mniej czasu spędzaj w domu, a więcje wśród ludzi, radość i śmiech ci pomogą.

Gość wiecznie zmczona
ale ja pytam na serio

Gość poradze tak.......
koniecznie pij magnez !!! juz po 2-3 dniach poczujesz rożnice, witaminy i kup sobie do tego lecytyne...mnie bardzo taki zestaw pomogł...:)

Gość upupupupupupupupupup

Gość austin
codziennie koktajl bananowy- szklanka, to dziala cuda.. sprawdziłam.

jsak idzi cos nie po mojej mysli to sie denerwuję, nie umiem sobie poradzic , jestem zła i bezradna i wtedy jak cos ktos odemnie chce to jestem opryskliwa, zła minę robie i wtedy na ulicy potrafi mnie wkurzyc spóżniający sie autobus, wlekąca się babcia, jakis typek który brzydko wygląda, itakie tam...więc byc moze to mój charakter? skoro mam problemy to wtedy jasne jest ze udziela sie to i wtedy wkurza mnie wszystko i się wyrzywam na wszystkich. czy to jest depresja?

skaś to znam :) Hrabina uparcie cwiczy z Tamilee ... mordegi jakowes okropne - ale wiem nauczylem sie juz ,ze kobiety kochaja sie umartwiac ;) ja pewnie nie zwlekłbym sie nawet ale ona robi to tak ... wypsika sie Energetique i mowi ,ze ma takiego \"kopa \" ze mogłaby tak cale popołudnie machać ;) ... wiec może zmień cos w swoim otoczeniu :) jakaś aromatoterapia :) nowa odżywka do wlosow maseczka i poczujesz sie znów silniejsza ????

Gość andzia_17
możem za dużo śpisz.wtedy jest się osowiałym i zmęczonym.co za dużo to niezdrowo..

Gość Mailer
cyt.:wiecznie zmczona Śpię naprawdę sporo...Co zrobić żeby mieć więcej energii?? odp.: cierpisz na SAD, szczegóły na jakiejś www, przewijającej się w tym topiku, szukaj a znajdziesz

Gość Mailer
cyt.Mailer cyt.:wiecznie zmczona Śpię naprawdę sporo...Co zrobić żeby mieć więcej energii?? odp.: cierpisz na SAD, szczegóły na jakiejś www, przewijającej się w tym topiku, szukaj a znajdziesz Sorki, podaję adres: www.vademecum.zdrowia.prv.pl dostosuj się do 3. tematów: SAD, hipokinazja, Wit. C a profilaktyka....