Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja ma lat 20 i 3

Zostawił mnie mężczyzna i ...

Polecane posty

Gość Kaja ma lat 20 i 3

... wszystko mi się skończyło. To już miesiąc a ja leże i płaczę. Do tego sporo jem. Na uczelnie nie chodzę, z nikim nie rozmawiam, albo obsesyjnie o nim, z przyjaciółkami na gg. Byłam ambitną dziewczyną, oprócz niego zawsze teatr, książka, jakieś wyjście, lubiłam się uczyć, miałam swój świat, a teraz nie zostało mi nic. Przytyłam już 10 kg w miesiąc. Wyglądam strasznie. Zupełnie nie sądziłam, że cos może mnie tak złamać. Najzabawniejsze jest to, że on sądzi, iż dla mnie to rozstanie to bezproblemowe było. Na spotkaniu z nim byłam zimna, w domu zaczęło się piekło. :(

Gość Znajdź sobie innego
Spróbuj

Gość młoda...23
A długo byliście razem?Co spowodowało że się rozstaliście?

Gość stara..............24
do młoda 23, a ty co taka ciekawska jesteś ????

Gość Kaja ma lat 20 i 3
Rok wspólnego bycia. Odszedł, bo było za dużo problemów, nieporozumień, kłótni i uznał, że nie chce się męczyć, że "to nie to".

Gość stara..............24
młoda ,,,,23 może ty jakiś pier.... szpieg z gestapo jesteś.... co przypomina ci to coś!!! :-(

Gość E_120
I prawidłowo Po co ciągnąć coś bez sensu Teraz sobie poszukaj właściwego faceta

Gość młoda...23
>do stara24 - pytam bo chce pomóc,a po drugie to nie do Ciebie to pytanie. >do Kaja..- Nie załamuj się ,bo na nim świat się nie konczy,wiem że łatwo doradzać,mówić ale jestes młoda i na pewno wszystko się ułozy.

Gość młoda...23
>do stara24- ja jestem z SS..............

Gość Kaja ma lat 20 i 3
Przez cały czas było naprawdę dobrze, po prostu pojawiły sie problemy ... śmierć w rodzinie, choroba ... stałam się nerwowa i na pewno wyżywałam się na nim. On był taki zminy, a mnie to irytowało,że nie rozumie. Pierwsze problemy i odszedł. ech :(

Gość alcja22
MNie zostwił moj chłopak 3 miesiace temu, bylismy razem 1,5 roku.W momencie gdy to sie stało, myslałam ze juz nie dam rady zyc, bo w ogóle zycie mi sie przewrócilo do góry nogami.Teraz mineły 3 miesiace, jest juz lepiej,wciaz jednak ból w sercu pozostaje.Ja sama tez sie zmieniłam....Zgubilam gdzies ta radosc zycia którą miałam....Ale powiem Ci, ze tylko czas tu pomoze, porządne wypłakanie sie, wygadanie tego do znajomych.Ja tak zrobilam, i wiele rzeczy z siebie wyrzuciłam....Minął dopiero miesiac u Ciebie....ale nie ma sensu lezenie w lozku, izolowanie sie od innych, ja tak próbowałam i bylo jeszcze gorzej.Trzeba powiedziec sobie:"Nie zniszczy mnie ten gnojek"mimo ze jest ciezko.Ale trzeba wstac i nauczyc sie zyc od nowa, choc wiem ze nie bedzie to łatwe....DLatego nie załamuj sie!!!!Teraz mysl tylko o sobie, nie pozwól zeby on sie czuł dobrze, a Ty zebys cierpiała!

Gość młoda...23
Uważam że jesli są problemy w związku to trzeba je wspólnie rozwiązywać a nie uciekać gdzie pieprz rośnie.W takich momentach trzeba sobie pomagać i wspierać.Wiadomo że życie nie jest usłane różami i są również problemy,gdyby każdy się rozstawał bo ma problem to na tym świecie byliby prawie sami samotni ludzie.

Gość Kaja ma lat 20 i 3
alcja22 Dziękuję za słowa wsparcia. Mam nadzieję, że ten koszar i u mnie się skończy. Wiem, że on ma taka konstrukcję psychiczną, że już nie męczy się, nie analizuje. żyje. Podczas gdy ja wariuję w domu. W tym rozstaniu jest bardzo dużo mojej winy, to naprawdę jest dobry i przyzwoity chłopak. Moje zachowanie ... ech .... no byłam okropna, na skutek problemów osobistych, ale jednak okropna. Wyzywałam, upokarzałam, rzucałam ... nie wytrzymał ... zakończył i to ostatecznie. Miesiąć i ani znaku życia.

Gość alcja22
Mój sie nie odzywa do mnie od 3 miesiecy......ani słowa, w tym czasie miałam uordziny i nawet mi zyczen na gg, czy sms nie wyslal....U nas zaczelo sie psuc po 1,5 roku, on stal sie obojetny....i po prostu olał nasz zwiazek i od tak powiedział ze:"juz mnie nie kocha" i ze cos sie w nim wypaliło....a Ty dzien pozniej juz romansował z laskami z czatu i wymieniał sie z nimi zdjeciami.....

Gość Kaja ma lat 20 i 3
alcja22 W głowie mi się to nie mieści. Tyle wspólnie spędzonego czasu, tyle planów i wspomnień ... Coś się kończy i oni po prostu wymazują nas. Proponował znajomość, a teraz nie zareagował na moją próbę podjęcia konatku. Uważam, że Twój ex okropnie się zachował nie składając Tobie życzeń. Ja wysłałam mojemu smsa na urodziny, odpowiedział, że dziękuje i tyle. Trzeba to zamknąć, bo oszaleję, ale ja tak kocham, kocham ...

Gość alcja22
Niestety ja wiem ze cos sie skonczył o.....I w sumie godze sie z tym coraz bardziej kazdego dnia....Nie chce mnie, to nie......Mam powodzenie u facetów, wiec nie moge narzekac.wiem jedynie ze nie zasługiwał na moja miłosc, a sam nie wie co to znaczy kochac....bo jesli sie kogos kocha, to nie rani sie kogos tak bardzo wbijajac mu noz w serce...i nie wyrzuca sie go całkowicie ze swojego zycia.......

Gość Za co kochać takich ludzi
dajcie szanse innym

Tak w zyciu bywa i trzeba się z tym pogodzić, coś się zaczyna i konczy, nie ma na to rady ... Odejście bliskiej osoby wymaga żałoby i trzeba ją przeżyć, jezeli będziesz się łudziła, że jeszcze nie wszystko stracone, że może ... to żal będzie trwal dłużej. Warto sobie powiedzieć ON NIE WRÓCI usłyszeć to zdanie i żyć dalej, wreszcie jesteś młoda i czy warto marnowac swoje zycie, nie on jeden na świecie, trafiłaś na nieodpowiedniego partnera i tyle. Szukanie uzasadnień dlaczego nic nie da, to rozdrapywanie ran ... Czy on był celem twojego życia ? Nadeszła pora żebyś znalazła sobie inny cel bo ten jest nieosiągalny ... Pomysl o sobie o swoim zyciu ... Powodzenia

Gość d-tka
ech, Kaja.. lepiej postaraj sie zrobic cos z tym teraz, mnie zostawil ponad rok temu, i nie powiem, jakos zylam.. ale co to za zycie bylo... i jest mozliwe ze musisz jakos odreagowac i samo przejdzie, ale jesli potrwa jeszzce z miesiac, to poszukaj kogos kto Ci pomoze.. zrozumiec to co sie dzieje i dzialo bo ja teraz musze dzwigac sie z depresji, i nerwicy.. wlasnie przez milosc :| choroba, nie milosc :( zycze powodzenia i oby Ci sie jak najpredzej skonczylo.. niewykluczone ze jest jakis rozdzial z nim, ktory trzeba domknac, wiec moze jeszcze jakas rozmowa.. zebys nie dusila sie z tym sama

Gość pocieszam
cześć ja półtora mięsiąca temu rozstałam się z chłopakiem po 8,5 latach, i też jest ciężko ale da się żyć i najlepiej jest nie siedzieć w domu, dużo zadań sobie nawrzucać i wychodzić wieczorami by nie siedzić i nie myśleć bo to i tak nic nie zmieni, niepotrzebnie się zamartwiasz, głowa do góry będzie lepiej ;)