Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia_20_20

Wybory

Polecane posty

Gość antywyborca
wlasnie chetnie poznam opinie na ten tamat ja nie ide i slysze od wielu osob ze nie pojda na wybory choc wczesniej chodzili, tak ja ja. tymczasem sondaze podaja ze na te wybory do urn zglosi sie 68% osob .. ciekawe..

Ja mam dwie opinie na ten temat i sama juz nie wiem ktora lepsza. Z jednej strony uwazam ze juz gorzej byc nie moze dlatego albo dac glos na ludzi ktorzy w powszechnym uznaniu sa debilami i wierzyc ze moze oni cos zrobia, w koncu inny juz byli, tylko nakradli albo nie isc. Z drugiej strony wczoraj jeden redaktor w polsacie madrze powiedzial. Mozna pojsc na wybory chocby dlatego ze kiedys ktos o to walczyl bysmy mieli ta mozliwosc no i wiadomo ze ktos kto nie pojdzie na wybory nie moze narzekac to chocby dlatego warto pojsc. Swoja droga to chyba pojde ale zaglosuje na kogos kto jeszcze nie byl. Inni, Ci ktorzy tacy madrzy juz byli, no i nic z tego nie ma.

Gość a ja ide
chocby bo to aby oddac niewazny glos ale podniesc frekwencje a w tym kraju lepiej i tak nie bedzie

No tak tylko jak dowia sie do wladzy ludzie ktorzy nic nie zrobia albo jeszcze pogorsza sprawe to pozniej okaze sie ze moglismy wziasc kogos innego :) I pomyslec ze 15 lat temu narod byl dumny ze moze isc glosowac :)

Gość kisza
Dziwni jestescie ze nie idziecie. Ja tam tez niewiem zbytnio na kogo glosowac bo sie tym nie interesuje i do tego wyjezdzam na stale z Polski ale nie wyobrazam sobie nie glosowac. Wybiore moze kogos kto jeszcze nie mial szans w polityce..i tyle.

Gość olejniczak jak dla mnie
:) mam na niego chrapke hehe, ale wlasnie teraz szczegolnie powinno sie isc glosowac:( jest to ostatnia szansa zeby powstrzymac jakos pisuarow i ich satelity w psuciu panstwa!:( jesli normlni ludzie nie pojda licznie to oni wygraja bo mohery od rydzyka i inne oszolomy jak zwykle pojda zwarte, ludzie to naprawde jest ostatnia szansa ocalenia resztek demokracji w Polsce i normalnosci..

Gość znowu zaglosuja
same mohery, bo innym nie chce sie isc do urn

Gość Jak można nie iść
Ludzie pozwolicie by inni nawet totalnie idioci zdecydowali za Was. Ja na pewno pójdę i na pewno zagłosuję na PO