Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa bardzo

co robicie ,zeby sie rozwijac?

Polecane posty

Gość ciekawa bardzo

no wlasnie- jak dbacie o te niefizyczna strone waszego 'ja'?....ilu z was tak naprawde zwraca na to uwage? ...jaka jest wasza motywacja? a moze sa jeszcze osoby,ktorym wszystko jedno, ktorym codziennosc/okolicznosci/lenistwo/wygoda odebrala zapal?...:)

Gość szara rzeczywistosc
chyba jest wiekszosc osob, ktorym codziennosc odebrala zapal a zwlaszcza u nas w PL......niby skad czerpac motywacje, patrzac na to wszystko co sie dzieje? co daja ukonczone studia, dyplomy,kursy,jak i tak przyjdzie wiekszosci z nas zapieprzac na kasie w biedronce! zeby kupic mieszkanie trzeba zarznac sie kredytem na 30 lat i najlepiej jeszcze byloby w ogole nie narzekac, miec usmiech dookola glowy, niczym sie nie martwic tylko czytac ksiazki,chodzic do teatru,konczyc kursy jezykowe itd....😠

Gość ciekawa bardzo
satysfakcje daja chyba...:) jakies tam spelnienie. zwiekszaja szanse na prace inna niz w biedronce na kasie, jesli zwiazane sa z tym co lubisz, kochasz,czym sie interesujesz:)

Gość papier_toaletowy
kręcimy się na wieszaczku:)

Gość przykre...
ja studuje i pracuje w branzy zwiaznaje ze studiami, choc to nie jest latwe do pogodzenia:) i daje mi to sporo satysfakcji, bo nie siedze ciagle w ksiazkach jak wiekoszosc ludzi z mojego wydzialu,ale ucze sie czegos w praktyce.

Gość aby się rozwijać czytamy Kafe
:-D

Gość mloda005
ja tez studiuje, ucze sie jezykow i zamierzam to w przyszlosci na maxa wykorzystac, jak nie tu to za granica :)

Gość asaska
Ja czytam książki :) O biznesie, sukcesie, motywacji itd. Teraz pełno jest różnych księgarń internetowych (mozna wybierac do woli). Ostatnio sie natknelam na http://zlotemysli5.pl Książki takie same jak w wydawnictwie złote mysli jendak o 5 zł taniej. Kupiłam kilka. Najbardziej podobały mi sie \"Efekt Motyla\" (ksiazka o chłaopaku ktory stal sie milionerem, a zaczynal od zera!) oraz Odrodzenie feniksa (piękna psychologiczna, motywujaca własnie do działania). Pozdrawiam i polecam bo warto!