Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dididi20

Dziewczyny czekające na niepojawiający sie okres wpisujcie się

Polecane posty

Gość Dididi20

:( ja czekam zapomnialam wziasc tabletki :( pozniej stosowalam Yuzpe i teraz czekam :(

Gość tak ja
ja tez czekam

ja juz skończyłam.... ale kiedys czekałam.. 19 dni... i chodziałam blada jak śmierć.. zobaczycie doczekacie.. sie jak sie zabezpieczyliscie odppowiednio

Gość oLiWeCzKa20
i ja czekam ... :| jutro czyli 12-sty to mój sądny dzień... trzymać kciuki ja będę trzymała za was :*

Gość oLiWeCzKa20
w sumie 12-sty jest już dziś :/ bo jest po 00:00 :D ehhh .... pozdrawiam :)

Ja też czekam z tym że ja stosowałam Yasmin teraz mam 7 dniową przerwę, w poniedziałek albo wtorek powinnam dostać okresu (tak było zawsze jednak teraz były pewne przesunięcia w przyjmowaniu tabletek). Tak bardzo się boję :-(

Gość tak ja
dzis dostalam @ ale sie ciesze

Gość penis jest be
jak was czytam to sie ciesze ze nie uprawiam seksu takie zycie w stresie to cos okropnego ciagle myslec czy dostane okres czy nie a jak nie dostane to człowiek tez nie pewny czy facet zostanie ze mna czy nie bo go ciaza przestraszy.

Gość oLiWeCzKa20
Dostałam @ :))))) jupiiiiiiiiiiiiiiiiii ... Tym czekającym na nią też tego życzę ... nie przeszkadza mi nawet to, że bardzo boli brzuch :( :D

Gość zmartwiona julia
nic z tego nie rozumiem...... Dwa miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i wszystko było w porządku z miesiączkowaniem....dopuki nie doszło do stosunku z moim partnerem. JUŻ 5 DNI TEMU POWINNAM MIESIĄCZKOWAĆ I NIC! Robiłam ju 2 testy ciążowe , które wyszły negatywnie..... czy może mi ktoś pomóc?

Gość lirianna
ja tez czekam o 7dni i mam schize jak cholera

Gość lirianna
zabezpieczyłam sie....ale 8dzien juz czekam:(

Gość antykoncepcjapg
15 dzien

Gość annnnnna
ale czekacie jak 7 dni przerwy macie czy wogole przestalyscie brac? ja po pierwszym opak wogole nie mialam @ a teraz cieknie ze mnie ;)od pierwszego dnia

Gość Magdulaaa
annnnnna - nie miałaś wcale okresu po pierwszym opakowaniu? ja właśnie dzis mam pierwszy dzień przerwy-piewrsze opakowanie i czekam na okres, a stosowałas jakies zabezpieczenie przy pierwszym opakowaniu? bo ja nie i dlatego sie martwie :-(

Gość kopreaa
Magdulaaa ja tez nie stosowalam zadnego zabezpieczenia przy pierwszym opakowaniu. Mam teraz 4 dzien przerwy i od wczoraj plamie! Niczym nie przypomnia to okresu normalnego. Jak się nic nie zmieni to w sobote zrobie chyba test dla swietego spokou.

Gość Magdulaaa
ale czytałam że na początku stosowania tabletek może sie tylko plamić i nie wygląda to jak normalny okres. Ja mam dopiero 2 dzień przerwy -czekam ale boje się :-( zrobiłam to zaraz po okresie i potem jeszcze ze 2 razy- koniec był we mnie :-( Dziewczyny jak myślicie czy te tabletki juz działają od początku? Myślałam ze tak ale jak czytam te wszystki wypowiedzi na tym formu tomam wątpliwości :-(

Gość lirianna
dostałam dzisiaj....9dnia czekania...dostalam...juhuuu..zycze wam tgeo samego..hehe...juchuuu

Gość annnnnnna
mi zamist okresu pare kropelek wylecialo jakby baaardzo slabe plamienie i zero bolu,nie zabezpieczalam sie podczas 1 opakowania wogole ale podobno moze okres nie wystapic po 1 opakowaniu ja dopiero po 2 dostalam@ ale za to w nadmiarze mam teraz go ;) magda - jak dobrze zazywalas tabsy to ok bedzie

Gość Magdulaaa
zażywałam regularnie- ciągle o tej samej godzinie

Gość annnnnnna
ee to spoko bedzie przeczytaj w ulotce pewnie tez pisze ze po 1 opak moze okres nawet nie wystapic

Gość Magdulaaa
nie doczytałam się tego , biore diane 35, a Ty jakie tabsy?

Gość annnnnnna
yasmin wsciekli sie teraz bo co drugiej osobie przepisuja ale nie narzekam,zadnych ubocznosci nie mam dopiero zaczynasz przerwe wiec ok bedzie zobaczysz

Gość Magdulaaa
ja biore Diane ze względu na cere, no mam nadzieje ze dostane @, ciekawe czy długo bede musiała czekać :-( mam nadzieje ze koło soboty lub niedzieli bo jak nie to zaczne sie denerwowac. Na ulotce pisze ze 2 lub 3 dni po ostatniej tabletce powinno nastapić krwawienie-oby

Gość masii
ja czekam już na niego jakies 8 dni....zawsze był nieregularny więc trudno mi dokładnie określić...ale najczęściej wahania były 2- 3 dniowe, a teraz to już 8- 10 dni....robiłam test wyszedł negatywny, ale współżyłam tez na 2 dni przed przypuszczalnym terminem @...ale to raczej nie mogło wpłynąc na jego zatrzymanie....bo to dni niepłodne.....ech.....co się dzieje :o

Gość annnnnnna
a dobrze sie po diane czulas mi to kiedys nie sluzylo i odstawilam ciezkie byly te tabsy jak na mnie ale mysle ze naprawde nie ma powodu do paniki jak nie wymiotywalas i regularnie bralas najpozniej w sobote wystapi napisz potem kiedy dostalas ;)