Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka177

Jak z niego wyciąnać uczucia?

Polecane posty

Gość Malinka177

Jestem z chłopakiem od 6 lat,znamy sie na wylot,mielismy przerwe 8 miesięcy i oboje kogoś mieliśmy,teraz znowu do siebie wróciliśmy,mineło 10 miechów i stwierdziłam,że on daje mi za mało swojej miłości,czułości jak zrobic by był znowu taki jak kiedyś?

Gość najkrótsa droga doserca faceta
przez klatke piersiową, ostrym nożem

Gość zawyj do księżyca
niczego z niego nie wyciągniesz. nie dajesz, nie masz. to cała filozofia :P

Gość zgryźliwa
Siłą, mała...siłą:P

Gość Malinka177
ale ja się nie zmieniłam,nadal sie kleje do niego,ale on sie zrobił taki poważny....wiem,że mnie kocha,ale gdzie ta szalona i goraca milosc? czy on juz sie przyzwyczaił do stałego związku? jesteśmy bardzo młodzi,bo zaczeliśmy ze soba chodzić maja 13 lat,a ja potrzebuje czułości....

Gość Malinka177
kto z was wie jak odrodzić w chłopaku miłośc,nie chce stateczności,czuje się jak w starym małżeństwie

Gość zgryźliwa
Miałaś 13 lat jak rozpoczęłaś z nim związek?o_O

Gość noszę 34 i nigdzie nic nie ma
przecież nic dwa razy sie nie zdarza i taka miłość jak na początku związku nigdy już się nie powtórzy. Co innego zaczynać od zera a inaczej kocha sie po 6, 15, 20 latach :-) Więc ciesz się z tego co masz. Do wspaniałego życia we dwoje niepotrzebne ciągłe fajerwerki

Gość Malinka177
nie chodzi mi o figle tylko o troche czułości: aby częście mnie tulił mówi,że kocha był ciagle milutki,a tak zaczełam z nim byc w z wiazku majac 13 lat on jest starszy o 2,a jestesmy juz razem 6 lat

Gość Czarnidło
Kochana, porozmawiaj z nim o tym czego potrzebujesz. A jak nie zadziała to zacznij w nim wzbudzać niepewność. Nie szaleńczą zazdrość, ale niepewność. Niech mu sie nie wydaje ciągle, że jest oczkiem w Twojej głowie... Wyjedź gdzieś na kilka dni, zajmij się czymś, bądź trochę niedostępna.