Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappyjaknarazie

przez ta chorobliwa zazdrosc wszystko trace juz nie moge zalamuje sie

Polecane posty

jestem z chlopakiem 2 lata jestem chorobliwie zazdrosna juz nie moge sama sie z tym mecze kiedy gada o jakiejs kumpeli z klasy robie mu wyrzuty itd jak ja mam z tym walczyc bardzo sie kochamy ale on stwierdzil ze nie zasluguje na takie traktoiwanie-ciagle boje sie mnie zdradzi sadze tak po jego kolegach i 2 braciach ;/ i powiedzial ze lepiej bedziej jak o sobie zapomnimy i dla mnie i dal niego ale ja przeciez nie chce taka byc :-(

Gość a jakiej pomocy oczekujesz
Jak ktokolwiek z forum może Ci pomóc? Bo napisze, że źle robisz i przez to wszystko tracisz? To już wiesz sama. I tylko sama możesz sobie pomóc. Może jakiś psycholog albo bardzo bliska przyjaciółka pomogą bardziej niż forum.

Gość Z własnego doświadczenia
mówię Ci żebyś przestała.,... wiem, że to nie jest proste...ale z czasem Twoja zazdrość zmaleje... Jeżeli chcesz zrobić po raz kolejny awanturę swojemu chłopakowi, najpierw wykrzycz się w myślach, zaciśnij zęby... ja bynajmniej tak robiłam i najwet jak dzisiaj dzwoni do koleżanek to nie biorę do głowy :)

jak sama stwierdziłaś , to chorobliwa zazdrość,więc powinnas się leczyć ,a Twojemu chłopakowi wcale się nie dziwię; to bardzo męczące i na dłuższą metę wyniszczające.

swoja zazdroscia sama pchasz go do zdrady. wiadomo ze to ciezkie ale zastanow sie. skoro mu nie ufasz to po co z nim jestes?

Gość gdzie autorka
?

Gość gdzie autorka
?

Gość gdzie autorka
zeby tylko na obietnicach sie nie skonczylo:O