Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxine

coś a la Eclat dArpege?

Polecane posty

Czy może mi ktoś polecić perfumy podobne do Eclat d'Arpege Lanvina (może mniej kwaśne), ale znacznie trwalsze?

Gość kotka w baletkach
od kiedy Eclat jest kwaśny malo trwały?? to moj ulubiony zapach , kocham sie w nim. Spryszcze się nim rankiem a wieczorkiem jeszcze czuć jego n utkę chocby na kołnierzu bluzki :)) dziewczyno moze mialaś jakąś podróbę ?? uzywam go juz lata i cenie za subtelny , wyrafinowany zapach , ktory z kwaśnoscią nic wspolnego nie ma :((

no...nasłuchałam się o tym braku trwałości, naczytałam i się zalamałam. Nie mialam go wcześniej i zbieram opinie po prostu. ta \"świażakowata\" nutka w nim kwaśna trochę. Super, że piszesz, że trwały:)

Mam 100 ml Eclat d Arpage, oryginalne z Sephory i potwierdzam, że są bardzo nietrwałe. Niestety, bo zapach cudowny.I kwaśności w nim nie wyczuwam.

ot rozbieżnośc opinii :)((( jesli ktos mysli , iż o poranku psiknie się perfum i zapach bedzie mu towarzyszył do wieczora jest w błedzie :((utrzyma się na odzieży , ona inaczej chlonie ..ale ze skory się ulotni . Jesli szukacie trwałych zapachów wybierajcie kupujcie perfum , zawierajacy ambrę , piżmo , opun\\cję . Słodkie zapaszki typu Burbery czy Dune nie maja u mnie szans. Elcat nalezy do zapachów swieżych , jest subtelny i elegancki. Coś za coś ... jednak w dalszym ciągu nie potwierdzam , iz jest to zapach nietrwały. :))