Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Mam prośbe.

Polecane posty

Czy możecie podać mi jakieś argumenty ZA legalizacją marihuany? Argumentów przeciw nie trzeba, takie już mam. Potrzebuje tak ze 5-6 argumentów.

Gość podobno
jest mniej szkodliwa od papierosów, a te przecież są legalne ;)

Gość 1111111
1.jest mniej szkodliwa od papierosow to fakt 2.poprawia nastrój 3.ułatwia zasypianie chociaz ja sie jej nie tykam.

1)Stosowana ma być (czy jest )jako lek na REUMATYZM :D 2)Poprawia samopoczucie:classic_cool: 3)Nie wywołuje agresji:) 4) Mniej skodzi od papierosów:O 5) Likwidacja szarej strefy (dilerzy):P

1.Ci,ktorzy pala i beda palic, nie beda okradac budzetu panstwa kupujac ziolo u dilera 2.Palacy, kupujacy marihuane w legalnych punktach sprzedazy,nie beda mieli dostepu do twardych narkotykow,ktore czesto oferuje im diler (rowniez to,ze nie beda musieli obawiac sie chemicznych,szkodliwych substancji dodawanych do ziola rozprowadzanego droga nielegalu) 3.Epoka oswiecenia wtornego ;) Czyli - koniec z zaciemnianiem faktow,mitami na temat marihuany,nieprawdziwych opinii podawanych w mediach = ziolo be, alkohol ok. Nic tak nie wpienia jaracza jak to ;) 4.Fakty faktami - na przykladzie Holandii - spada popularnosc wsrod narkotykow twardych