Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaCzyliKto

Świadek...

Polecane posty

Gość JaCzyliKto

Mam zostać świadkiem na ślubie swojej koleżanki,ale zupełnie nie wiem w co się ubrać co należy do moich obowiązków itd...Proszę pomóżcie:)

Gość olucha-klucha
Juz byl taki topik, wiec krotko:-) Najlepiej ubierz kostium, albo sukienke, ale nie jasna, czy ecru, zebys nie zlewala sie z panna mloda. Raczej tez nie czarna, bo w naszej kulturze to kolor zaloby. W kosciele popraw jej welon czy suknie, jesli trzeba. Schowaj do swojej torebki jej pomadke, puder, chusteczki, gdyby sie rozbeczala:-) Odboeraj kwiaty i koeprty z zyczeniami przy skladaniu zyczen. Moze bedzie musiala tez obok niej siedziej na weselu i odpinac welon, ale w niektorych rejonach to nie jest w modzie. U mnie na weselu swiadkowi siedzieli sobie ze swoimi zonami (bo mialam akurat dwoch facetow), a obok nas siedzieli juz tylko rodzice i to mama odpinala mi welon na oczepinach. Dobrze by bylo, gdybys panne mloda zapytala, czego oczekuje:-) I sukienke dla siebie tez wybierz z nia. bedzie jej na pewno milo i nie bedzie zaskoczona, gdy przyjdziesz np. w czerwieni, ktorej ona nie lubi:-)