Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litttttka

neo

Polecane posty

Gość Litttttka

mam pytanie, czy zeby miec neostrade to trza oplacac abonament telefoniczny ? czy jak mam juz linie telefoniczna ale kilka lat temu zrezygnowalam z uslug tp, to teraz jak chce neostrade, to musze aktywowac tp za symboliczna złotówkę i opłacać abonament (ile on kosztuje??? - najtanszy) , czy tez wystarczy aktywacja telefonu ?

Gość Litttttka
ktos wie ?

Gość Litttttka
wezcie sie wypowiedzcie

Gość napewno
taaaaaaaaaa teraz do Tp, taki wał, będziesz ich prosić na kolanach, padnij, nareszcie docenisz tą firmę, ty gziku.

każdy operator, tylko nie TP:P:D

Gość Litttttka
tele potrzebny - ale czy wsytarczy aktywacja, czy trza co miesiac placic abonament ?

Gość Litttttka
Ty, Pomagier...a co od stycznia ?

Teraz musisz mieć abonament za 50 dych:O Ja umowe przedłużyłem na 2 lata, ale pierwsza była na rok.

Gość napewno
nd ---- nie wiesz co mowisz, cpunie.

Gość Litttttka
jedyne, co chce, to wiedziec, co i jak tzn.chce miec za neta , to musze placic abonament + oplata za neo...czyli cos kolo 6 do 7 dych miesiecznie, tak ?

Teraz po przedłużeniu umowy przez rok płace 30 zł. nastepny będzie po 60 ...ale wszystko się zmienia więc nie mogę CI odpowiedzieć:O

Gość Litttttka
pomagier, ale płacisz 60 zł razem z abonamentem za telefon, czy to jest za samą neo ?

Gość musisz płacić abonament
50 zł + opłata za neostrade kwota w zalezności od predkości i takie tam :p

Gość musisz płacić abonament
wejdx na stronę neostrady i sprawdź jakie teraz są oferty i opłaty

Gość Litttttka
bylam Ci ja juz na stronie neo tp, lecz tam dowiedzialam sie tyle co piszesz , tzn. rozne ceny w zal. od ilosci kB - ów a nie dowiedzialam sie abonament tez musze. no ale jak piszecie, ze trza, no to pewnie trza :( tylko zastanawia mnie, co pomagier chcial napisac, odnosnie stycznia

Gość Litttttka
rilly ? tzn? jak ?? jakis modem or sth ???

Gość Litttttka
hy ?

Gość Litttttka
kutwa , co za cimny narod

Gość Littttka
nobody "?

Gość tp_sa
W tej chwili niestety musisz mieć telefon stacjonarny czyli opłacać abonament, najtańszy jaki możesz aktywować w tej chwili kosztuje 50 zl (jest jeszcze socjalny za 28 ale przy nim nie mozesz miec neo). Jednak na początku przyszłego roku te dwie usługi zostaną rozdzielone tzn. jeśli możesz poczekać to warto te kilka miesięcy i założysz sobie neo bez telefonu. Pracuję w tp więc to są informacje sprawdzone. ps. w tej chwili podłączenie telefonu bez żadnej promocji bedzie Cię kosztowało 122zł więc jak możesz to przeczekaj:) pozdrawiam

Litttttka---->tak trzeba ale od stycznia ma byc rozdzielony abonament od internetu wiec radze poczekac;)

Gość tp_sa
a jeżeli chopdzi o ceny neo to porządną (w promocji) możesz mieć za 28zł przez pierwsze 6mcy a przez kolejne (przy umowie na 36mcy) za 56 zł to prędkość 1024kb/s także naprawde niezla

Litttttka----->na stroni UOKIK sa szczegoly odnosnie tego i kary nakladane na tpsa z tego powodu tam tez gdzies powinno byc zobowiazannie tp co do terminu kiedy dokona rozdzielanie tych uslug.przeciaga to w czasie jak moze ale wisza nad nia wyroki z olbrzymimi karami wiec na pewno wprowadzi rodzial kwestia tylko jak szybko.

Gość Littttka
tp_sa dziękuję Ci serdecznie za informacje :) tak tez zrobie i poczekam, mam bowiem strasznie ciulową radiowke i internet to masakra ....jak zapuszczam oneta, to spokojnie moge isc sie wykąpać , wysuszyc i wrocic i wtedy moge liczyc ze strona sie załadowała, a płacę ponad 4 dychy za m-c . wiec rozdizał neo od tp to dla mnei extra wiadomosc, a 28 zetów przez pierwsze 6 mcy to niezle.. dzieki raz jeszcze: )