Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pije piwo....

Polecane posty

Gość gość
Nie kumaju Wy, i sie nie dziwie. Wszytko w mym zyciu nie tak idzie - chcialam byc naukowcem, a skoncze jako nauczycielka chemii, albo jak jakies facet mnie zechce to jako kura domowa:o Zeby robic kariere naukowa po doktoracie, trza wyjechac na tzw post doca za granice na 2 lata - tak wymaga nasz dziekan - skurwysyn. sory, dziewczyny, ale ja jakos nie wyobrazam sobie zostawienia mojej ukochanej jebanej Warszawki, faceta, marzen o zalozeniu rodziny i wyjechania za jakie 3 lata za granice na 2 lata:o A kiedy ja jakies dziecko splodze, he?:o, .....tyle ze na razie nawet nie mam z kim splodzic, bo moj facet mnie nie chce az tak, zeby miec ze mna dzicko, a 30-tka juz niedlugo:o 😭...nie wiem co mam zrobic ze swoim zyciem, nie wiem czego kutwa mac chce w ogole. Tylko sie najebac:o

Gość gość
Zadreczcie mnie jakimis Waszymi problamami, to przestane smecic...ie ma to jak wesprzec kogos, wtedy sie zapomina o wlasnych dolach:oTak, chemikiem jestem, a wolalabym byc sprzataczka, tyle samo zarabia, a sie tak nie denerwuje i nie pracuje tyle co ja:o

Gość gość
Ja bym chciala potomka miec z kim splodzic, a tu nic:o Bredze, bom pijana z deka.

pozdro, ponarzekaj jeszcze troszke, cvo....? Niech wiem, że ktoś oprócz mnie też ma źleeeee.... :P

Gość Pozdro jak dobrze pojdzie
to i 5-raczkji wpadna bo co raz wiecej wmnogich ciaz dookola :D zwiazane to jest z opozniajacym sie wiekiem mam i zwiazanym z tym leczeniem hormonalnym ;)

Gość gość
noooo, w ogole to nie to musztarda:o...chiba....Bujda--jak bym wpadla, to by byla tragedia:o Jak mozna zakladac rodzine z facetem, ktory Cie nie chce tak jak powinien...chiba.....chiba, chiba, chiba.....nic juz z tego nie rozumiem:o Poszlabym na dicho, ale nie mam sily:o

Piję sobie advokata. Pewnie zaraz sie nim upaćkam, bo mam do tego talent! :P :D

yyy to jak mozna byc z facetem o ktorym sie wie ze Cie nie chce ? :O

Gość gość
Ja to w ogole nie wiem, czym zdolnam do ciazy, tak mnie ostatnio jajnik boli i mam plamienia.....:o Boje sie do gina isc, ale musze sie zebrac w koncu. Jak by moj facet sie dowiedzial, ze nie moge iec dzieci, to by juz na pewno by rzucil taka beznadziejna kobite:oPerla--hey, hey, hey, inni maja jeszcze gorzej...jakby zaspiewal Kazik...ale nie da ukryc sie, ze tacy, ktorym jest lepiej:oNaja..a ja myslalam, ze masz 28 lat:P

musztarda, nie udawaj takiej mocno dorosłej, bo i tak Ci nie uwierzę. ;)

bol jajnika i plamienia to przeciez moze byc objaw owulacji ;)

Gość gość
A no mozna byc z takim facetem:o Z przyczytn takich, ze uwazam, ze nie stac mnie na nic lepszego i ze nie doceniam tego, ze w ogole ktos chce byc z takim pojebancem jak ja:o:o:o 😭...ladu ze mna nie dojdziecie....

Pozdro jeszcze wszystko przed Toba! ale w zyciu zawsze tak jest, ze trzeba dokonywac wyborow:o alemoze jednak da sie to jakos wszystko pogodzic;) Bujda wlasnie ten moj to taki mldy juz nie jest:o i calkiem mnie sie nie podoba:D

Gość gość
Pozdro jak dobrze pojdzie--> taki mi giny mowia, ale ja juz im nie wierze, bo plamienia mam czasem okolo 10 dniu cyklu, czasem okolo 20...nigdy nie wiem, kiedy wkladle zalozyc nawet:o . Nie mowiac juz o tym, ze mam tak bolesne miesiaczki ze szkrzepami, ze wylaczaja mnie one z funkcjonowania....Znacie moze jakiegos dobrego gina w Wawie?:(

Gość gość
Musztardko--a da sie do niego jakos prywatnie wybrac? Mzoesz mi jakies namiary dac? Mzoe byc na maila, ktorego mam w profilu....

Gość gość
Mnie sie nie dal ubic, bom popieprzona baba, tak pelna sprzecznosci, ze od stycznosci ze mna mozna zachorowac na jakas chorobe psychiczna:oŁotwieram 4 TYskie, baby, uchlam sie noooo:o

Gość gość
hehehe, nie ma nic bardziej zenujacego niz napie..lona narzekajaca baba:o

Gość gość
Ech, chyba sobie w gre pogram...silent hill 3...ale nie wiem czy dam rade po pijaku:o

Gość u7juj
pozdro.....wracaj!!:D

Gość gość
nie pojde jednak garc, bo mnie z deka cisnie na kibel....zeby oproznic zoladek z piwa:o

Gość gość
Ale wszystkim pojebancom polecam serie Silent Hil, ktora wyszla i na konsole i na PC, mozna miec niezle wkrety po tym:D