Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pije piwo....

Polecane posty

Gość coohed
skoro mowa o straszeniu, to coś wam powiem ostatnio odwiedziłem frediego w jego warszawskiej spelunie, ludzie...my tam figo fago, bara bara, jak mnie nagle nie dosiadł od tylca, jak mi nie pojechał, to mi oczy normalnie wypierdoliło jak tranzystory myslę sobie ale jebaka, uuu, odwracam głowę..Patrrzę!!! a ten mi załadował wałek do ciasta w odbyt. Kurwa mać do tej pory chodzę jak po wakacjach w stadninie. No więc sszybko zbieram majty z ziemi, z tego pośpiechu i zdenerwowania założyłem je na łeb i to drachą do góry. Kurwa a tu wchodzi jego stara z siatami. Jak mnie zaczęła napierdalać, mówię wam, myślałem że się zabiję tak spierdalałem po schodach. A wiecie mam takie patykowate nogi, jak pierdolnąłem, tak zobaczyłem wszystkich świętych. i znalazłem się w szpitalu :o

Z cafe to ja tylko chyba będę. I żadne grupen bo lokal publiczny tak, że się zachowywać trochę trzeba. Przy moich wypowiedziach jest moja poczta wyślij nr tel to na spokojnie jutro zadzwonię co by dogadać skąd zabrać zaproszoną dziewczynę.

Gość gość
hehehehhe, kuźwa, to jest smieszne nawet....a ogladaliscie to:zaraz bedzie link, ja padlam:d

Gość coohed
nie wiem kurwa czy takie śmieszne, dupę to mam rozjebaną jak czarna dziura i jeszcze obie nogi w gipsie

ładny nick coohed takie ładne okrągłe o czy nie świadczy to o braku wyobraźni?

Gość ta jak wyjechała z tym
youtube ja pierdolę stare

Pozdro jako chemicy to mielibyśmy świetlaną przyszłość. Produkcja C2H5(OH). Szykuj się na te piwko jutro bo jak nie to wezmę KCN.

Gość coohed
ano takie już mam tera oczy OO, to od tego czasu jak mnie fredi urządził wałkiem, kurwa ty też byś miał takie ała moja dupa, sory lecę na kibel 🖐️

Gość fredi007
zawsze chciałem być chemikiem, niestety ostatnio, w wieku 42 lat dowiedziałem się, że żeby robić studia trzeba skończyć podstawówkę, a nawet mieć maturę :o

Gość gość
przestan, bo po 4 piwach nie moge sie za bardzo smiac, bo sie zbeltam:DI jeszcze K. Kononowicz w tle:D

Gość coohed
no to i tak całkeim nieźle, bo mnie już 52 stuknęło jak mnie w tym temacie uśwaidomili....

Gość gość
stare, ale jare, zreszta wyborow jeszce nie bylo, wiec mozesz jeszce zdecydowac sie, by oddac swoj glos na tego swiatlego czlowieka;)

Gość pozdro 600 ales ty glupia
a myslalem ze skoro robisz doktorat to masz cos w glowie, teraz wiem ze NIE!

Pozdro ale byłoby zdziwko jakby go wybrali. Ja jednak wolałbym kierunek tego co reklamował się z laską pod prysznicem. Niby o źródła geotermalne mu chodziło. Rozumiem faceta też takie źródła lubię...

Gość gość
Mam w glowie cos - mózg, wyobrazasz to sobie?:D Oj, jak nie, to slabo z wyobraznia:D

Gość co ja tu robie
nawet podsawowki nie udalo mi sie skonczyc....gimnazjum to juz dla kujonow

wiem ze masz mozg, ale jakos nie potrafisz nim sterowac

Gość gość
bo mi sie kierownica zepsula, zdarza sie nie?:o

Ty jednak glupiutka jestes

Pozdro na pewne posty się nie odpowiada. Jutro idziemy na piwko i życie jest OK.( No chyba tego KCN nie muszę brać?)

Ale fajnie,ze sobie tu ludzie jadą rowno :D niech mi tez ktos pojedzie :d:D

Gość co ja tu robie
czytanie i pisanie to z mlekiem matki sie wyssalo. albo w genach mi przekazano. tak szczerze to nie wiem skad to mam:O bo ...skonczmy na bo

Gość gość
WEz arszenik KCV moze nie zadzialac:oDzizas, zrozum chlopie czy tam babo, ze nie piszesz mi nic nowego - JESTEM troche przyglupawa i w sumie mam to gdzies, przestan powtarzac to, bo to zadna nowina.

Gość co ja tu robie
czyms kolorowym popijac....nie mam co popijac,nawet tym czyms kolorowym. ale to skomplikowane. myslenie mnie zgubi

Gość co ja tu robie
przeciez i tak mnie nikt tu nie lubi

Od arszeniku to mi ostatnie trzy włosy wylecą. Kolega Adolf wzioł KCN i dobrze zadziałało.