Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joamie

swedzace nogi

Polecane posty

mam pytanko, czy to mozliwe aby od tabletek anty swedzialy nogi???

ej mnie też swędza :O ale tylko w zimie i na jesień więc to chyba raczej od przemarznięcia :D

eee to ja nie az tak :) ale jak sie zajdę czasami to czochram, czochram i nie moge się opanować :O możesz miec na coś uczulenie , może na któryś ze składników tabletek anty chociaż wydaje mi się to mało prawdopodobne :D

Gość rrrrrrr
a wiecie ze mnie tez swędzą? uda bardzo, łydki mniej. i nie wiem dlaczego... dodam, ze nie biorę żadnych tabletek anty...

Gość mnieeeee też swędzą
i nie biorę tabletek i nigdy nie brałam..... wydaje mi się,że to od golenia... albo od rajtek czy spodni ;/

Gość po prostu nie wiemmmm
kurcze, ale mnie do tej pory nigdy nie swedziały. tylko od jakichs 2 tygodni , hm -nawet teraz się drapię!

tez myslalam ze to moze jakies uczulenie, ale mialam 7-dniowa przerwe w tabletkach i o ile dobrze pamietam, to wtedy mnie nie swedzialy, a teraz tak jakby znowu zaczely... bardzo sie powstrzymuje, aby sie nie drapac, ale to takie ciezkie...... za to dobre cwiczenie na silna wole:P

mówię Wam to na bank od zmarznięcia ;) bo ja jeszcze mam lekko zaczerwienione tam gdzie mnie swędzi a to typowy objaw lekkiego odmrożenia ktore podobno tak swędzi

no ja mam taka nadzieje.... poki co ide spac.... czekam, moze jeszcez wiecej dzieczyn ma podobny problem i umie z nim walczyc...

Gość sephi
a moze to tak od golenia co ?

Gość poziomkaaaa
tez tak mam :) I sadze,ze to wina golenia,bo zawse na mokro bez pianki:/ a mam bardzo sucha skore,stad to swedzenie..

hm to bardzo niepokojący objaw może wskazywać na problemy z wątrobą, koniecznie zrób badanie czy miałaś robione próby wątrobowe przed przepisaniem antykoncepcji? ---www.storktest.pl