Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emiiilka

DZIEWCZYNY mam pytanie....prosze odpiszcie

Polecane posty

Gość emiiilka

witam! mama ptnie ktore dreczy mnie od ok2 tygodzni....a wiec tak zaczne od krotkiej opowiesci biore tabletki anty na poczatku pazdziernika mialam zrobic przerwe na krwawienie ale wypadla mi pwena sprawa ze krwawienie by mi przeszkadzalo i od razu wzielam nowy listek tydzien przed zrobieniem przerwy po tym drugim listku dostalam takie brazowawe uplawy ktore trwaly z 5 dni potem zrobilam przerwe to bylo ponad jakies 2 tyg temu i nie dostalam krwawienia z odstawienia a teraz od tygodnia jestem jakas senna zaraz po szkol przychodze i klade sie spac i spie po 3-4 godziny kreci mi sie w glowie zazwyczaj rano i piersi lekko pobolewaja........czy to moze byc ciaza??? jestem przerazona i w zupelnosci na to nie gotowa a przeciez biore tabletki to w jaki sposob moglabym byc w ciaz to chyba niemozliwe jak przymowalam tabletki bardzi dokkladnie meidzy 22 a 23 nie mam pojecia pomocy!!

dlatego ja nigdy nie wzięłam dwóch opakowań pod rząd bo większość osób ma późńiej takie cyrki ale to chyba nie ciąża tylko właśnie jakies zamieszanie w organiźmie

Gość emiiilka
dziekuje mam nadzieje ze to prawda....zyc nazieja czy lepiej zrobic test ciazowy??

jak masz się stresować to dla pewności zrób test ale ja ciąże raczej wykluczam z prostego powodu : po dwóch listkach z rzędu miałaś takie stężenie hormonów we krwi, że ciężko było by zajść w ciąże ale jak masz nie spać po nocach to zrób test i się uspokoisz :D

Gość emiiilka
no wlasnie :) a moze ja jestem tym 0,01% ktory zostaje po 99,99%pewnosci ze podczas stosowania tabletek zaszly w ciaze...heh

Gość emiiilka
mialo byc nie zaszly:)