Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana chybaa

koszmar z matką, nie wiem kompletnie co zrobić

Polecane posty

Gość załamana chybaa
rygor? rygoru nie mam! pisałam.. wolno mi naprawdę więcej niż większosci moim kolezankom. co tydzien jestem na jakiejs imprezie albo nocuje u kogoś.. nie w "rygorze" jest problem.. przeciez cały czas pisze o co mi chodzi :)

Gość załamana chybaa
zresztą, tata czasami ją przycina "o boże! ktoś miał ochote to zjadł! ktos miał ochote smazyc na patelni to smazył... "

Gość załamana chybaa
tyle ze przy ojcu, te jej odpały nigdy nie sięgają zenitu.. :o

Gość a kto ja tam wie
prosiłaś o kurtkę zimową?

Gość załamana chybaa
ba! pronto.. popłakałam się nawet, ze mi zimno i nadal nie mam tej obiecanej kurtki :o :o :o

Gość załamana chybaa
nie no tate poprosiłam powiedział ze mi da na kurtke, tyle ze u nas to mama "trzyma" kase.. i on to nie wiem, chyba z jakis tam swoich "zaskórniaków" czy powiedzmy "kieszonkowych" mi da.. zreszta nie wiem jak to u nich jest. w sprawy finansowe się nie mieszam. ale to zawsze matka dawała na ubrania.. i ogolnie na wszystko

Gość masz parcie na szklo
A ja myslalam, ze moja mama byla powalona jak bylam w wieku autorki... Ale to co robi ta pani, to naprawde gruba przesada!! A co to jakis oboz koncentracyjny jest???

Gość a ja myslałam ze to ja mam
paranoje w domu ...

Gość kajasniegusek
tez tak mam. uwazam ze moja stara ma zaburzenia psychiczne i tyle. tez czepia sie bez powodu.prawie 2 lata temu zaczela chodzic na terapie.pozniej nie mogla wytrzymac "napiecia"(ktore sama tworzyla ) i zazadala rozwodu ze starym. kiedy z siostra i ze starym przeprowadzilismy sie stwirdzila ze musi sie jeszcze zastanowic zrobilam jej taka jazde ze teraz juz napewno sie rozwiedzie. moze pogadaj ze swoja i pwoiedz jej zeby zastanowila sie nad swoim zachowaniem

z jednej strony to kobitka ma problem ze sobą, nie panuje nad emocjami itp, a z drugiej strony...dziewczyno, mam wrażenie, że jednak wyolbrzymiasz, pewnie zamiast odpuścić pyskujesz a potem sie dziwisz..sama piszesz że masz luzy-chyba za duże, skoro odrobina dyscypliny, może i nawet chwilowe \"widzimisię\" mamy wywołuje u Ciebie taką reakcję, wielkie halo bo mama nie w humorze:/ a czy choć raz ją zapytałaś na spokojnie: mamo, czy w czymś ci pomóc? czy coś cię trapi, martwi, że jesteś nerwowa, nie zrozum mnie źle, ale jesteś moją mamą i chce być dla ciebie wsparciem? może własnie tego potrzebuje? widze,że relacje z ojcem masz lepsze bo go po prostu nie ma po całych dniach w domu i po powrocie chce mieć święty spokój, bo po co miałby sie jeszcze wczuwać w nastroje żony, o których nie ma pojęcia? I jeszcze coś: skoro nie ma biedy w domu, w sumie masz też dostęp do neta, to nie płacz tutaj, że Ci nie kupią pewnie kurtki, zrobią to na pewno. W chwili złości rodzice potrafią być okrutni, fakt, ale nie wierzę, że nie dbają o Ciebie, w końcu nie jesteś jeszcze pełnoletnia, są za Ciebie odpiwiedzialni...uff, ale sie rozpisałam:) pozdrawiam!

Gość załamana chybaa
gadałąm z nią, menopauzy mówi ze nie przechodzi :o

Gość justtyynkaa
Lala, wez ja nagraj dyktafonem albo komorka jak bedzie taka jazde robic kilka razy i pokaz staremu a pozniej jej!!! Jak ona to zobaczy to moze sie zastanowi, moze ona sama nie zdaje sobie z tego sprawy!! Najlepiej zeby takich nagran bylo kilka!!!

Gość po co podbijasz 2 letni temat
:o te topik jest sprzed dwoch lat!!!!! a tak swoja droga,moze pojawi sie autorka i powie czy relacje sie polepszly?