Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka***

Poradżcie mi czy się umówić? Jest starszy o 8 lat ...

Polecane posty

Gość Dorotka***

Cześć wam , mam na imię Dorota mam 14 lat i uważam ze już jestem bardzo dojrzała jak na swój wiek. Ostatnio kumpel mojego brata (ma 22 lata) zaprosił mnie zebym z nim poszła do knajpy. Chyba mu sięjuż dawno podobam bo widziałam jak na mnie patrzy. On też mi się podoba. Ale chodzi o tą różnicęwieku. Koleżanka mi mówiła żebym się nie spotykała bo tacy chłopcy myślą tylko o jednym i mnie wykorzysta. Ale ja myślę że przecież każdy jest inny. Co myślicie? Czy umówićsię z nim?

Gość Dorotka***
nikt mi nie poradzi? no proszę

Gość ZDRUZGOTANA45678
ja mama chlopaka 0 7 lat starszego do siebie i sie dogadujemy tylk oze ja mama 19 lat i troszkie inaczej juz mysle od ciebie bez obrazy...:) wydaje mi sie ze mozesz sprobowac sie znim potkac a jak bedziesz widziala ze jedna mysl chodzi mu po glowie to odrazu go olej proste

co prawda moj facet to niecale 5 lat jest ode mnie starszy ale powiem ci, ze jezeli z nim mozesz sie dogdac to niby czemu nie mialabys sie z nim spotkac. jezeli jest w porzadku to roznica wieku wam nie ptrzeszkodzi....tylko ze ja mam 19 lat, ale jezeli czujesz sie dojrzala na te swoje 14 lat to ok.aaaaaaaaa i jeszcze jedno: nie kazdy facet-nawwet 22 czy 23 letni myslki tylko o jednym, uwierz- nie kazdy:P

Gość śmierdzi prowokacją