Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Włodzimierz Iljicz LENIN

Jesli wygląd się nie liczy to dlaczego tak mam ?

Polecane posty

Jestem ponoc osoba sympatyczna, z poczuciem humou. Dziewczyny mowia ze dobrze spedza sie ze mna czas, ze moja przyszla dziewczyna bedzie miala dobrze. I co ? I nic. Ciagle nic. Bo caly czas slysze slowa NIE JESTES W MOIM TYPIE, ALE NA PEWNO KOGOS POZNASZ..." I tak w kolko... Skoro wyglad sie nie liczy, to dlaczego kazda dziewczyna mnie odrzuca ?

nikt nie odpisze ?

Gość ziwlonooczka xxx
bo dziewczyny to kretynki.....powaznie ....ale nie wszystkie na szczescie:)

Może trafiasz na laski które lubia emocjonalnych popapranców:) A Ty jestes zwyczajnie za dobry dla nich....

Gość ziwlonooczka xxx
ile masz latek?

Gość zielonooczka xxx
no i czemu nie odpisujesz,jak mamy z Toba gadac?:D

Gość uważam że
sam bijesz pewnie do pięknotek, a potem żal Ci, że Cię odrzucają... skoro wygląd się nie liczy, poderwij jakąs brzydką dziewczynę

sorki, bylem w sklepie ;-) mam 27 lat... wyzsze wyksztalcenie, dobra prace a kobiety nie mam :-(

Gość uważam że
już Ci powiedziałam co o tym myslę. Nic na to nie odpowiesz?

wlasnie tak nie jest nie proboje wogole rozmawiac z tymi "pieknymi kobietami" bo to nie ma sensu, tylko sie wywyzszaja i wyzej glowe maja niz sraja... proboje zagadywac zwyczajne przecietne dziewczyny, ale bez skutku :-(

Gość zielonooczka xxx
trafiales na plytkie kobiety,zdarza sie.

dziwne, ze zdarza mi sie to za kazdym razem fakt, Bradem Pitem nie jestem, ale nie odstraszam jak dzwonnik z Notrre Dame :-P tak przynajmniej mowia znajomi

Gość uważam że
wybacz, ale sam sobie wybierasz takie pustaki, które patrzą na wygląd. Nie obejrzałbyś sie za zwyczajną szarą myszka, a jestem pewna, że na pewno nie jednej takiej się podobasz

ale przeciez ja pisze ze nie ogladam sie za CUDOWNIE PIEKNYMI KOBIETAMI tylko wlasnie za przecietnymi dziewczynami !!! dlaczego zaraz dodajesz do tego ideologie ze ja do szarej myszki nie podszedlbym ? i co wogole rozumiesz pod pojeciem szarej myszki ?

Gość htnws
jak dziewczyna odmawia chlopakowi, to znaczy, ze jest pusta?przeciez nie mozemy brc kazdego ktory sie napatoczy. skoro faceci sobie wybieraja z jaka chca byc to czemu my nie mozemy wybrac tylko brac tego, ktory sie nami zainteresowal a nam sie nie podoba.ja nie szukam faceta o klasycznej pieknej urodzie, musi miec to cos co mi sie spodoba, a jak facet mi sie nie podoba to nie. pozdrawiam

Gość chłopie jesteś tak zwanym
"przyjacielem kobiet" wierz mi - baby nie gustują w takim typie meżczyzn:O

czyli mam sie powiesic, zabalasamowac i dac zamknac w mauzoleum jak facet z mojego nicka ? :o

Gość uważam że
htnws- z Tobą się zgadzam z tymi pustakami przesadziłam ale człowieku, jesli kobiet nie pociągasz nawet trochę, to co się dziwić. Moze jednak masz jakieś wady (poza wyglądem, którego się uczepiłeś), które im przeszkadzają być z Tobą? poprosimy o twoje zdjęcie ;]

Gość htnws
no kurde to nie tak, musi byc ta chemia, ja tez np juz dlugo nikogo nie mam i tez nie wiem co jets tego powodem bo kedys tak nie bylo, chcoaiz mloda jestem bo mam 18 lat.ale teraz mam okres ciszy i to bardz dlugiej bo juz z 3 rok tak jest.i tez sie zalamuje i zastanawiam co ze mna ne tak, wiem, ze wszytsko lezy w mojej psychice,czetso unikam kontaktu z facetami, ktorym sie podobam a ja nic do nich nie mam z czystej troski, ale ta troska w koncu mnie zgubila, bo zaczelam uciekac..eh jak czlowiek chce dobrze to wszytsko sie wali

za 15 min wysle - poczekajcie prosze

Gość htnws
ale wem, ye charakter jets maxzmalnie wynz bo nawet jak chlopak mi sie srednio podoba a poynaje go i wdye, ye jets swietnz to od rayu jets pryztsojniejsyzŁ=, ale malo takich łP ja wiem, co musye yrobic, musye podejsc bardyiej na luyie do spraw damsko+meskich, bo traktuje je bardzo powaznie, bo nie chce nikogo zranic.najwaznijesze to spojrzc na kazdego jak na czlowieka- kolege a nie jak na potencjalnego partnera

Gość BT
wyglad dla kobiet sie nie liczy? Dobre sobie. Zejdz na ziemie. I zmien stosunek do kobiet na bardziej chamski, bo inaczej zawsze bedziesz tylko przyjacielem dla kobiet.

Gość htnws
sorry, przelaczyla mi sie klawiatura

Gość iiii.
Może jesteś za mało męski. Jesteś miły sympatyczny i owszem kobiety takich lubią, ale facet musi być trochę maczo. Niektóre się do tego ni przyznają, ale dla nas kobitek mężczyzna musi wykazać się zdecydowanie i siłą wewnętrzną. Tym bardziej musi pokazać, że jest "prawdziwym " facetem jak nie ma super urody. Nie znaczy to oczywiscie, że ma być brutalny i uparty.

Gość htnws
a wlansie, ze nie, mnie nie pociaga chamsk facet, fakt musi byc dosc pewny siebie, ale nie chamski i opryskliwy.wszystko tkwi w tym jak my smai siebie postrzegamy, musimy polubic siebie, tak!terie zamienie w praktyke! :)))))))))

Gość facetttttt
wygląd się najbardziej liczy, charatkter to dla dziewczyn mniej ważna sprawa, chociaż się do tego nie chcecie przyznać :p

już jestem i załanczam jakieś zdjęcie... choć ciekawych to ja nie posiadam :-p

Gość htnws
no to dajesz to zdjecie;)

Gość chłopie jestes tak zwanym
"ZAŁANCZAM"????????????????? :O:O:O:O:O:O:O:O

sorki - moj błąd przynaje się - ale to dlatego, że śpiesze się :-p