Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Włodzimierz Iljicz LENIN

Jesli wygląd się nie liczy to dlaczego tak mam ?

Polecane posty

Gość zbytdobryzebygokochac
Chlopie jestes normalny facet, troche szacunku dla siebie, jestes zdecydowanie zbyt dobry. A co do wywyzszania cos mi sie tu nie zgadza, napisales, ze masz swoje zdanie, a pieknych kobiet nie zagadujesz bo sie wywyzszaja. To ich nie zagaduj tylko im pokaz ze masz swoje zdanie i pokaz im ze sie ich nie boisz, ze jestes gotowy na wyzwanie jakim jest dziewczyna. Wiecej wiary w siebie i wiecej luzu, olej to wszystko, pokaz im, ze to ty jestes wyzej niz one. Nie daj soba pomiatac badz zdecydowany i stanowczy, na czulosci przyjdzei czas pozniej.

schudnac - chudne juz od jakiegos czasu. kiedys mialem wiecej ciala niz teraz. piszesz abym do pulchnych startowal - czasami robie to, bo niktore dziewczyny te mniej szczuple sa na prawde ladne. sek w tym, ze te pulchne chca miec szczuplych facetow - slyszalem kiedys jak sie wypowiadaly ze mimo ze maja wiecej ciala to nie chca byc z grubm facetem bo to wstyd...

Gość kilikil
Wygladasz jak podtatusialy 35-letni facet.Nie dziw sie ,ze nie leca na ciebie fajne laseczki.

no i macie wypowiedz odnosnie mojej osoby - kilkil widocznie tak rzeczywiscie wygladam - nie warty uwagi a ja tak nie chce !!!!!!!! przeciez wygladu sie nie wybiera do k... nedzy :-)

Gość wiesz naprawdę wyglądasz
dosyć poważnie przez nadwagę i ten styl ubioru, jestem od Ciebie rok starsza, a przy Tobie wyglądam jak Twoja córka zrób coś z tą tuszą i zmień styl na bardziej adekwatny do Twojego wieku, na bycie "starym dziadem" masz przecież jeszcze sporo czasu:) mam nadzieję, że Cię nie uraziłam - chciałam po prostu szczerze napisać

co do nadwagi - rozumiem a co do ubioru - nie rozumiem co masz na mysli jak wg Ciebie powinienem sie ubierac ????

Gość kilikil
Chcesz kobiete to daj jej to ,czego oczekuja.Nie podobasz sie im fizycznie postaraj sie zdobyc majatek ,zaloz firme,zdobadz wysokie stanowisko.Postaraj sie nie narzekac..dzialaj chlopie,jezeli masz nprawde jaja.Tym kobietom rowniez zaimponujesz.

wiesz łysiny z całą pewnością się nie wybiera i o to nikt się nie czepia, ale już wagę to chyba można kontrolować i to co na siebie wkładasz chyba nie przyszykowała Ci rano mamusia, a sam sobie wybrałeś, nie?

wlasnie - to co mam na sobie sam sobie przyszykowalem wiec wg Ciebie jak powinien sie ubierac 27 letni chlopak ? chetnie poslucham :-P

Gość Nadieżda Krupskaja
Wołodia, co ty wygadujesz, co ty wogole tu robisz! Feliks cie tu namierzył i dał mi znać. Romansów ci sie zachciało, zdrajco ?

Gość kilikil
Chlopie nie marudz ,tylko wez sie za siebie.Nie udawaj ,ze nie wiedziales ,ze ludzie chca sie podobac sobie. Zwykle nie lubia spaslakow mlode dziewczyny.Jezeli chcesz miec ladna dziewczyne chudnij albo zrekompensuj jej swoj nieatrakcyjny wyglad.

Gość Konstantykiewiczowna
zrekompensuj czym ? pieniedzmi, dobrym autem ???/ ja chce miec dziewczyne - partnerke a nie utrzymanke !!!!! materialistki to ostatnie szmaty - mam nadzieje ze zaraza sie kiedys jakims gownem i naucza sie szacunku a nie patrzenia przez pryzmat kasy....

Gdybym była facetem i miałabym mieć dziewczynę materialistkę, która jest ze mną dla kasy to wolałabym być sama do końca życia.

sorki, pisze na zmiane z kuzynka na tym forum i nie wykasowalem jej nicka ;-) ale sentencja chyba jest dobrze wyrazona prawda ??

Gość kilikil
Mozesz wubierac przeciez wsrod tych jak nazywasz materialistek.Nie dziw sie ,ze kobiety jak kazdy chce zyc dobrze i ciekawie. Zaimponuj im czyms .Badz lepszy od innych.Szarakow ci u nas dostatek.

mowisz, ze kobiety chca zyc dobrze - a niech dojdaz facetem do czegos a nie tak, ze przychodza na gotowe mysla ze im sie wszystko nalezy za to ze sa ladne i w odpowiednim momencie rozloza nogi.... dla mnie to zwykle szmaty i tyle.... chce dziewczyny ktora bedzie mnie kochala za to kim jestem a nie co mam !! jest taki kawal ktory dokladnie opisuje dzialanie dzisiejszych dziewczyn: SPOTYKAJA SIE DWIE DZIEWCZYNY - sluchaj, co wtedy kobiety widzialy w męzczyznach ?? - kiedy ? - wtedy kiedy nie było pieniędzy... NO COMENT

Gość na moje oko jestes z wygladu
taki Misio Opiekun. Bardziej na meza i ojca niz na faceta. J a bym ci radzila biuro matryminialne - bedziesz mial wziecie a nie musisz sie z kazda zenic. Powinienes byc twardy, pewny siebie, ale nie nachalny.Miec jakąs pasje i o niej mowic. raczej dac sie podrywac niz sam atakowac.Inrtrygowac pewna niezaleznoscia. Bron Boze nie pokazywac bezradnosci.Masz sie zachowoywac jak facet, na ktorym sie mozna oprzecz racji jego charakteru, pozyji zawodowej , lojalniosci. Takie moje rady

chłopie, zmień może miejsca swoich poszukiwań kobiety idealnej dyskoteka to nie jest odpowiednie miejsce

Hmm ja chyba należe do grupy ładnych dziewczyn (tak sądzę, bo nie raz to słyszłam od mężczyzn, chociaż mogłabym co nieco zmienić).Podoba mi się Twoje ubranie.Mój narzeczony się tak ubiera.Nie zmieniaj się na siłę.Ludzie na forum chcą Ci pomóc, ale szukają czegoś na siłę.Myślę, że to nie kwestia ubrania, ani wyglądu (nie wyglądasz źle...i znam dziewczyny, które lubią takich jak Ty)-Piszę :znam dziewczyny, które lubią takich jak Ty.Ja nie napiszę Ci-\"Nie jesteś w moim typie\", może mógłbyś w nim być (gdym była wolna).Musiałabym Cię poznać.To decyduje o moim wyborze w przeważającej mierze.Nie zmieniaj się przy dziewczynach.Bądź sobą. nie graj.Może na siłe chcesz być przy nich inny niż jesteś...a to widać.Nie martw się.Napewno trafisz na swoją \"potworę\".;-) Już się tłumaczę z Tego słowa- szybko bo mnie tu zlinczują.Moja bardzo bliska mi osoba mówiła mi kiedyś \"każda potwora znajdzie swego amatora\".Ty także. Głowa do Góry.

Jestes jaki jestes, tylko schudnac mozesz, ale radze ci zmien okulary bo te jak dla mnie tobie nie pasuja. I ubieraj sie bardziej kolorowo. Ja mam 31 latek, a wygladam na 25 nawet kiedys dziewczyna myslala, ze jestem od niej pare lat mlodszy a ona miala 27 :), wiec wez sie za siebie i wiecej wiary w siebie

Zieloniutka - milo z Twojej strony.... ;-) ja w zadnym wypadku nie gram kogos kim nie jestem bo to glupota... jestem zawsze soba, ale to nie wystarcza... kiedys bylem ze znajomymi w pubie i spodobala mi sie jedna dziewczyna. podszedlem, zagailem rozmowe i zaczelismy rozmawiac po jakims czasie przyszla jej kolezanka zmierzyla mnie i z parszywym usmiechem na ustach powiedziala jej DEBILKO GDZIE TY MASZ OCZY, tamta wstala i obie sobie poszly a ja zostalem sam :-(

dlatego powtarzam Ci - szukam potencjalnej kandydatki tam gdzie nie trzeba a jeśli chodzi o te panny to wstyd mi jest, że i ja i one zaliczamy się do tego samego gatunku - homo sapiens:O

a gdzie trzeba ? gdzie mi poradzisz dobre miejsce ? ;-)

to przykre.Ale wiesz co?Trochę Ci nie wierzę...w to wszystko o czym piszesz..., przepraszam-ale chcę być szczera.Nie wyglądasz tak źle jak piszesz.Naprawdę. Iwcale nie mówię tego celowo.Mówię zawsze to co myślę (czasem mam z tego powodu kłopoty;-).A te Panny, na które trafiasz sa strasznie puste.Zmień obszar poszukiwań.Powodzenia.Aha i najlepiej się trafai nie polując.Pan Bóg nam zsyła to czego pragniemy najczęściej w tym momencie, kiedy tego najmniej się tego spodziewamy.Więcej wiary w siebie i w Boga, będzie dobrze.Twoja potoryca zapewne czeka na Ciebie.

wyglądu sie nie wybiera, wiec dlaczego niektorzy drwią z innych ??

A jakie masz pasje w życiu? może spróbuj poszukać w miejscu spotkań osób, które pasjonują się tym co i Ty? hmm?:)

jak ona tak powiedziala to trzeba bylo ja opieprzyc, ja sie z takimi nie szczypie i tyle nie dam soba pomiatac, ale fakt tak sie nie zdarzylo nigdy bo jestm po prostu przystojny i ladny wiec to by byl ich wyraz ogolnej pogardy dla drugiego czlowieka

trzeba byc naprawde zdesperowanym zeby zamieszczac swoje zdjecie na kafe, gdzie mozna sie spodziewac tak roznych reakcji, ale wygladasz sympatycznie :)

ale czasami mam problem bo podchodza do mnie po prostu grube brzydkie dziewczyny. dla mnie grubas znaczy zaniedbany, nie potrafi o siebie zadbac a startuje do ladnych facetow takich jak ja. nie rozumiem takich ludzi - przeciez oni powinni znac swoje miejsce. niech szukaja na wlasnym poziomie a nie biora sie za ludzi dla nich niedostepnych. pozniej placza, ze nikt ich nie chce - zalosne :-o

Gość nie gadaj stanczyk
ze sie pogodziles. Tylko sobie to wmawiasz.